Πουλάει Μπαλοτέλι, παίρνει Γιόβετιτς

Πουλάει Μπαλοτέλι, παίρνει Γιόβετιτς

bet365

Μπορεί ο SuperMario να σκοράρει τακτικά, όμως τα καμώματά του έχουν κουράσει τους Citizens, που αποφάσισαν να τον πουλήσουν και να πάρουν τον άσο της Φιορεντίνα.

Οπως αναφέρεται σε ιταλικά ρεπορτάζ, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει χορτάσει σκηνικά από τον διεθνή επιθετικό και ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Μάντσεστερ για να μιλήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου για την... περίπτωση του πελάτη του. Επόμενος στόχος της Σίτι φαίνεται πως είναι ένας άλλος παίκτης με θητεία στην Serie A, ο Στέβαν Γιόβετιτς της Φιορεντίνα, και γι' αυτό ο scout, Ατίλιο Λομπάρντο τον παρακολούθησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Λομπάρντο, πασίγνωστος πρώην παίκτης στην Ιταλία με θητεία σε Σαμπντόρια και Γιουβέντους, εντάχθηκε στο δυναμικό των Πολιτών το 2010 σαν scout αλλά και προπονητής, και παρακολούθησε από κοντά τον Μαυροβούνιο στο 2-2 των Βιόλα με την Τζένοα. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει πετύχει 12 γκολ φέτος σε 23 αγώνες στο campionato και αναμένεται να είναι διαθέσιμος σε καλή τιμή το καλοκαίρι, ενώ και άλλα κλαμπ της Premier League έχουν ενδιαφερθεί για να τον αποκτήσουν.

Ο Γιόβετιτς ανανέωσε το συμβόλαιό του τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι το 2016, όμως αυτό δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο για μια πιθανή μεταγραφή. Απεναντίας, μπορεί να αυξήσει το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της Φιορεντίνα από την πώλησή του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα