Τίτλοι τέλους για Πετρόφ!

Τίτλοι τέλους για Πετρόφ!

bet365

Δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο Βούλγαρος μέσος, ο οποίος έκανε γνωστό ότι κρεμάει τα παπούτσια του για να συγκεντρωθεί στη μάχη κόντρα στην λευχαιμία.

«Το ποδόσφαιρο τελείωσε, αυτό είναι το τέλος. Τώρα θα ξεκινήσω τη μάχη για τη ζωή και θα παλέψω» είπε στην Tema Sport ο μέχρι πριν λίγες μέρες παίκτης της Αστον Βίλα. Ο 32χρονος, που έχει 105 εμφανίσεις με τη φανέλα της Εθνικής Βουλγαρίας ένιωσε έναν περίεργο πονοκέφαλο στον αγώνα με την Αρσεναλ και ο γιατρός της ομάδας συνέστησε να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο. «Εχασα την ενέργειά μου νωρίς στο δεύτερο μέρος, κάτι που ήταν ασυνήθιστο για 'μένα. Ομως έτσι είναι η ζωή, με είδατε να πίνω καφέ στο Λονδίνο πριν μία εβδομάδα και τώρα μιλάμε για αυτό. Θα παλέψω, είναι ξεκάθαρο αυτό και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη».

Μηνύματα υποστήριξης ήρθαν για τον Πετρόφ, η ιστορία του οποίου ήρθε να ταράξει το αγγλικό ποδόσφαιρο λίγες μέρες μετά από αυτήν με το περιστατικό με τον Μουάμπα της Μπόλτον. «Ας προσευχηθούμε και να πιστέψουμε ότι ο Στίλιαν Πετρόφ, ένας από τους καλύτερους παίκτες που έβγαλε η Βουλγαρία, ένας από τους καλύτερους φίλους μου, θα κερδίσει αυτή τη μάχη» έγραψε στο facebook ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

«Ομως φυσικά, οι ευχές από την Βουλγαρία μου δίνουν περισσότερο κουράγιο» πρόσθεσε ο Πετρόφ. «Μου δίνουν το σθένος να πιστέψω ότι μία μέρα θα τα καταφέρω».

Οι οπαδοί της Αστον Βίλα ετοιμάζουν... ενός λεπτού χειροκρότημα στο 19' του αγώνα με την Τσέλσι, αριθμός ο οποίος είχε στη φανέλα του ο Πετρόφ, ενώ άλλοι θα κρατούν πλακάτ και θα φορούν φανέλες με μηνύματα με τα οποία θα αποχαιρετούν τον Βούλγαρο άσο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα