Βίοι αντίθετοι στο Λόφτους Ρόουντ

Θάνος Σαρρής
Βίοι αντίθετοι στο Λόφτους Ρόουντ

bet365

Η φορμαρισμένη Άρσεναλ έχει ανέβει στην τρίτη θέση και αντιμετωπίζει στο Λόφτους Ρόουντ την ΚΠΡ, που μετά την ήτα της από την Σάντερλαντ βρίσκεται ξανά με την πλάτη στον τοίχο.

ΚΠΡ: Συνέχισε τις... αυτοκτονικές της τάσεις και απέναντι στη Σάντερλαντ. Ο Σισέ αποβλήθηκε για μια ακόμα φορά και η ομάδα του με 10 παίκτες ηττήθηκε με 3-1, συνεχίζοντας να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, έναν βαθμό κάτω από την Μπόλτον που έχει παιχνίδι λιγότερο και τρεις κάτω από τη Μπλάκμπερν. Στην έδρα της τα πηγαίνει καλύτερα, αφού υπό τις οδηγίες του Χιουζ και οι δύο νίκες που έχει πάρει είναι στο Λόφτους Ρόουντ. Στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της χάνει από το... πρώτο ημίχρονο, ενώ στο πρώτο ματς στο Έμιρεϊτς δυσκόλεψε τους «Κανονιέρηδες», οι οποίοι κέρδισαν με 1-0.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, η ομάδα του Βενγκέρ έχε βρει τη φόρμα της και δείχνει... αήττητη. Επικράτησε εύκολα με 3-0 και της Άστον Βίλα, φτάνοντας τις 7 συνεχόμενες νίκες και εδραιώνοντας την παρουσία της στην τρίτη θέση. Η ψυχολογία έχει αλλάξει τελείως, ενώ οι επιστροφές παικτών από τραυματισμούς έχουν λύσει τα χέρια του Αλσατού τεχνικού. Στα έξι από τα τελευταία επτά ματς της σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ!

ΑΠΟΥΣΙΕΣ
ΚΠΡ: Ο Φιτζ Χαλ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι έτοιμος, ο Χιλ είναι πιθανόν να επιστρέψει, ενώ ο Τραορέ παραμένει εκτός, όπως και οι Φαουρλίν, Ντάιερ και Ντι Τζέι Κάμπελ. Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα χάσει τέσσερα ματς λόγω τιμωρίας, ενώ αμφίβολος είναι και ο Χέλγκουσον.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Ο Ντιαμπί είναι πιθανόν να συμπεριληφθεί μετά από καιρό στην αποστολή, ενώ ο Γουίλσιρ, αν και παραμένει εκτός, τις αμέσως επόμενες βδομάδες αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις. Κοκλέν και Μέρτεσακερ είναι τραυματίες και ο Κοσιελνί αμφίβολος.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
2010/11 -
2009/10 -
2008/09 -
2007/08 -
2006/07 -
2005/06 -

ΦΟΡΜΑ
ΚΠΡ 1-1-4 (Ν-Ι-Η)

Σάντερλαντ-ΚΠΡ 3-1
ΚΠΡ-Λίβερπουλ 3-2
Μπόλτον-ΚΠΡ 2-1
ΚΠΡ-Έβερτον 1-1
ΚΠΡ-Φούλαμ 0-1
Μπλάκμπερν-ΚΠΡ 3-2

ΆΡΣΕΝΑΛ 6-0-0 (Ν-Ι-Η)
Άρσεναλ-Άστον Βίλα 3-0
Έβερτον-Άρσεναλ 0-1
Άρσεναλ-Νιούκαστλ 2-1
Άρσεναλ-Μίλαν 3-0
Λίβερπουλ-Άρσεναλ 1-2
Άρσεναλ-Τότεναμ 5-2

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΚΠΡ: Κένι, Ταϊβό, Χιλ, Φέρντιναντ, Γιανγκ, Ράιτ-Φίλιπς, Μπάρτον, Ντιακιτέ, Μακί, Τάαραμπτ, Ζαμόρα
ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Φερμάλεν, Τζούρου, Γκιμπς, Αρτέτα, Σονγκ, Ζερβίνιο, Ροσίτσκι, Γουόλκοτ, Φαν Πέρσι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα