«Δεν υπάρχει θέμα για το μέλλον του Σουάρες»

«Δεν υπάρχει θέμα για το μέλλον του Σουάρες»

Gazzetta team
«Δεν υπάρχει θέμα για το μέλλον του Σουάρες»

bet365

Ο διευθύνων σύμβουλος της Λίβερπουλ, Ίαν Έιρ, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Λούις Σουάρες μετά το δάγκωμα στον Ιβάνοβιτς, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι πρέπει να δουλευτεί ο χαρακτήρας του.

Ο Ουρουγουανός τιμωρήθηκε με πρόστιμο από το σύλλογο, το οποίο πρότεινε να δώσει στις οικογένειες των θυμάτων του Χίλσμπορο. Κατά πάσα πιθανότητα θα δεχθεί «βαριά» καμπάνα από την Ομοσπονδία. Ωστόσο, οι Ρεντς δεν πρόκειται να προβούν σε... extreme ενέργειες. Σε ερώτηση για το αν θα επηρεάσει το περιστατικό την καριέρα του στη Λίβερπουλ, ο Έιρ απάντησε: «Σε καμία περίπτωση. Επηρεάζει το μέλλον του με την έννοια ότι πρέπει να δουλέψουμε μαζί του σε θέματα πειθαρχίας. Αλλά ο Λούις είναι πολύ σημαντικός παίκτης για το σύλλογο».

«Είναι ένας πολύ δημοφιλής παίκτης ανάμεσα στους συμπαίκτες του. Συνεχίζουμε να λέμε ότι υπέγραψε ένα τετραετές συμβόλαιο το καλοκαίρι και όλοι θέλουμε πολύ να τον δούμε να το εξαντλεί. Είναι ένας φανταστικός παίκτες, πρώτος σκόρερ και έχει όλα όσα θέλουμε από έναν επιθετικό, οπότε αυτό δεν αλλάζει. Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με το να τον επαναφέρουμε στον ίσιο δρόμο και είναι υπεύθυνος ο Μπρένταν Ρότζερς να δουλέψει μαζί του αυτή την πλευρά του χαρακτήρα του».
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα