Σοκ με Τέιλορ!

Σοκ με Τέιλορ!

bet365

Η ατυχία χτύπησε ξανά τον Ράιαν Τέιλορ, ο οποίος υπέστη ξανά ρήξη χιαστών και όπως ανακοίνωσε η Νιούκαστλ είναι πολύ πιθανό να χάσει ολόκληρη την... επόμενη σεζόν!

Ο Άγγλος μπακ είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το Europa League τον περασμένο Αύγουστο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ρήξη χιαστών και ο Τέιλορ είχε επιστρέψει πριν από λίγες ημέρες στις προπονήσεις. Η ατυχία, όμως, χτύπησε ξανά την πόρτα του 28χρονου άσου, καθώς η Νιούκαστλ ανακοίνωσε ότι υπέστη νέα ρήξη χιαστών (!) και θα χάσει, αν όχι ολόκληρη, το μεγαλύτερο μέρος της επόμενης σεζόν!

«Ο Ράιαν δούλεψε τόσο σκληρά και επιμελώς μετά τον τραυματισμό του. Ήταν υπόδειγμα υπομονής και τα έδωσε όλα, προκειμένου να επιστρέψει στις προπονήσεις στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Φυσικά και όλοι στον σύλλογο είναι πολύ λυπημένοι από αυτά τα νέα. Ο Ράιαν πρέπει και θα συνεχίσει να έχει την απόλυτη στήριξη όλων εδώ στη Νιούκαστλ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει», ήταν το σχόλιο του Άλαν Πάρντιου.

Εξάλλου, έγινε γνωστό ότι ο Τιμ Κρουλ θα υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο του την προσεχή Δευτέρα (22/04) και θα επιστρέψει στις προπονήσεις αρχές Ιουλίου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα