«Άνοιγμα» Τουρέ σε Ανζί

«Άνοιγμα» Τουρέ σε Ανζί

«Άνοιγμα» Τουρέ σε Ανζί

bet365

Ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ, έκανε… άνοιγμα στην Ανζί, καθώς φαίνεται ότι ο Ιβοριανός πλησιάζει όλο και περισσότερο στην έξοδο από την Σίτι το καλοκαίρι.

Πριν λίγες ημέρες ο Σέλουκ έκανε γνωστό ότι ο Τουρέ πλέον σκέφτεται περισσότερο το να φύγει από την Σίτι, παρά να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Αυτό, διότι ο ίδιος έχει ζητήσει την ανανέωσή του από το περασμένο καλοκαίρι (το υπάρχον φτάνει στο τέλος του το 2015), όμως οι «πολίτες» δεν έχουν κάνει καμία κίνηση για αυτό.

Κάνε εγγραφή στην sportingbet και πάρε μπόνους 100%

Ο Σέλουκ επανήλθε με νέες δηλώσεις στον ρωσικό τύπο, κάνοντας… άνοιγμα προς την Ανζί. «Μπορώ πλέον να πω ότι το πιο πιθανό είναι ο Τουρέ να φύγει από την Σίτι. Είναι αναμφισβήτητα ένας από του ηγέτες της ομάδας και ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια και περιμέναμε την Σίτι να ξεκινήσει συνομιλίες μαζί μας για την ανανέωσή του, όμως αυτό δεν έγινε ποτέ. Έτσι, από εδώ και στο εξής, οι «πολίτες» χάνουν τα προνόμια που είχαν στις συζητήσεις και ήδη έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Από οικονομικής πλευράς ο ιδιοκτήτης της Ανζί, Σουλεϊμάν Κερίμοβ, σίγουρα μπορεί να καλύψει το κόστος αυτής της μεταγραφής. Ο Γιάγια αγαπάει την Ρωσία, μιλάει άπταιστα ρωσικά και είναι πρόθυμος να εξετάσει αυτή τη μεταγραφή. Ειλικρινά, αν πάρει την απόφαση να πάει στη Ρωσία, τότε η Ανζί είναι καλύτερη επιλογή ας πούμε από την Ζενίτ. Βλέπετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εκεί Χουλκ και Βίτσελ, κάτι που δεν συμβαίνει στην Ανζί, με την ατμόσφαιρα να είναι εξαιρετική. Ο Γιάγια είναι ένα από τα «αστέρια» παγκοσμίως και μπορεί να γίνει το «αστέρι» στη Ρωσία», είπε ο Σέλουκ, που είναι γνωστό το πόσο επηρεάζει τις αποφάσεις του Τουρέ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα