Τα διπλά στον Μπέιλ η Τότεναμ!

Τα διπλά στον Μπέιλ η Τότεναμ!

bet365

Οι Σπερς σκέφτονται να διπλασιάσουν τον μισθό του Ουαλού παικταρά προκειμένου να τον κρατήσουν μακριά από την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία «καίγεται» να τον πάρει το καλοκαίρι.

Ο 23χρονος κάνει κάθε χρόνο όλο και πιο εντυπωσιακά πράγματα σε Αγγλία και Ευρώπη και το όνομά του έχει ακουστεί για μεταγραφή σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ιντερ, Μίλαν και Μπάγερν Μονάχου. Τους τελευταίους μήνες στην Ισπανία γράφεται έντονα ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ και οι Μερένγκες τον έχουν κάνει Νο1 στόχο για την επόμενη μεταγραφική και τώρα η διοίκηση της Τότεναμ φέρεται να είναι διατεθειμένη για να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με μισθό δύο φορές σαν αυτόν με τον οποίο αμοίβεται τώρα.

Ο πρόεδρος του αγγλικού κλαμπ, Ντάνιελ Λέβι, σκέφτεται να προσφέρει στον Μπέιλ συμβόλαιο μέχρι το 2018, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 9,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο με σκοπό να κλείσει τα αυτιά του στις Σειρήνες από την Μαδρίτη. Αυτή τη στιγμή ο αριστεροπόδαρος άσος βάζει στον προσωπικό του λογαριασμό κοντά στις 90.000 ευρώ την εβδομάδα (deal που έκλεισε πέρυσι) και είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του συλλόγου μετά τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ (115.000).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα