«Δεν ξεχνάω το γκολ με Παναθηναϊκό»

«Δεν ξεχνάω το γκολ με Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Κέβιν Μιραλάς «ανακρίθηκε» από οπαδούς της Έβερτον και όχι μόνο. Ο Βέλγος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μνημόνευσε το γκολ του με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και μίλησε για όλους και για όλα.

Αναλυτικά το LIVE CHAT του Κέβιν Μιραλάς με τον κόσμο στο επίσημο site της Έβερτον:

Καλησπέρα παιδιά. Συγγνώμη που θα αργήσω λίγο. Το live chat ξεκινά σε λίγη ώρα. Στείλτε τις ερωτήσεις σας. Προσπαθήστε να είστε γρήγοροι. Με λίγη τύχη θα μπορέσω να ξεκινήσω πιο νωρίς.

Πρώτη ερώτηση: Υπάρχουν ορισμένοι καλοί Βέλγοι στην Αγγλία. Ποιους άλλους Βέλγους θεωρείς ικανούς να παίξουν εδώ; Εάν η Έβερτον έπρεπε να αποκτήσει έναν ποιός θα ήταν αυτός; Ποιόν θα διάλεγες;

Απάντηση: Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να πω το ποιός πρέπει να έρθει ή όχι στην ομάδα. Υπάρχουν όμως παίκτες από το Βέλγιο που μπορούν να τα καταφέρουν στην Αγγλία. Είναι ο Μερτένς της PSV και ο Τσαντλί της Τβέντε για παράδειγμα. Ο Μερτένς είναι ακραίος χαφ και αγωνίζεται και στις δύο πλευρές και ο Τσανλτί είναι παίκτης του άξονα.

Δεύτερη ερώτηση: Πως βρίσκεις την Έβερτον και το αγγλικό πρωτάθλημα στην πρώτη σου χρονιά;

Απάντηση: Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Η Έβερτον ήταν πάντα μία από τις πιο καλές ομάδες και ιστορικά. Είναι ακόμα μία πολύ σημαντική ομάδα στην Αγγλία. Πραγματικά απολαμβάνω πολύ το ποδόσφαιρο εδώ.

Τρίτη ερώτηση: Εκτός από το Goodison Park ποιο είναι το καλύτερο γήπεδο που έχεις παίξει;

Απάντηση: Μου αρέσει πάρα πολύ το γήπεδο του Ολυμπιακού και το Γουέμπλεϊ. Για το δεύτερο ελπίζω να μπορέσω να πάω ξανά εκεί φέτος άλλες δύο φορές.

Τέταρτη ερώτηση: Μπορεί η Έβερτον να μετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα χρονιά;

Απάντηση: Η χρονιά συνεχίζεται και από μαθηματικής πλευράς είναι κάτι που είναι ακόμα πιθανό. Πρέπει να το πιστεύει κανείς. Υπάρχουν ακόμα ματς να δώσουμε και πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες.

Πέμπτη ερώτηση: Πως είναι τα αγγλικά σου;

Απάντηση: Βελτιώνονται. Ευχαριστώ και τον μεταφραστή που με βοηθάει πολύ με αυτό.

Έκτη ερώτηση: Ποιές είναι οι εκτιμήσεις σου για το ματς του Κυπέλλου;

Απάντηση: Ανυπομονώ να έρθει το Σάββατο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την προοπτική του να αγωνιστώ. Ελπίζω να παίξω τώρα. Όσο για την πρόβλεψη είναι πεποισμένος πως θα νικήσουμε. Δεν με απασχολεί το σκορ. Απλά θέλω να περάσουμε.

Έβδομη ερώτηση: Ποιός είναι πιο αστείος πανηγυρισμός που έχεις πάρει μέρος και πως θα πανηγυρίζεις την επόμενη φορά που θα σκοράρεις;

Απάντηση: Θα αντιγράψω τον Μαρουάν.

Όγδοοη ερώτηση: Ποια είναι η πιο καλή σου στιγμή στην Έβερτον έως τώρα;

Απάντηση: Το πρώτο μου γκολ στο πρώτο μου ματς στο Goodison Park. Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα.

Ένατη ερώτηση: Ποιός είναι ο πιο αγαπημένος σου παίκτης όλων των εποχών;

Απάντηση: Είναι δύσκολο... Αλλά θα πω Ραούλ.

Δέκατη ερώτηση: Ποιός είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει παίξει ποτέ αντίπαλος;

Απάντηση: Ο Κριστιάν Ρονάλντο (σ.σ. είχε παίξει με την φανέλα της Λιλ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ).

Ενδέκατη ερώτηση: Ποιός είναι ο καλύτερος φίλος σου στην Έβερτον έως τώρα;

Απάντηση: Είμαι πραγματικά πολύ κοντά στον Σιλβέν, τον Μαρουάν και τον Μπράιν Οβιέδο. Προφανώς και είναι δύσκολο να επικοινωνήσω με τα άλλα παιδιά όμως μιλούν πιο αργά για μένα και νομίζω ότι μπορώ να τους κάνω να με καταλάβουν. Νομίζω ότι τα καταφέρνω.

Δωδέκατη ερώτηση: Ποιός φοράει τα χειρότερα ρούχα στην ομάδα;

Απάντηση: Δεν θα του αρέσει αλλά ο Μπράιαν. Είναι πάντα τόσο casual. Είναι ανέμελος και φοράει διαρκώς φόρμες.

Δέκατη τρίτη ερώτηση: Ποιά είναι η αγαπημένη σου μπύρα

Απάντηση: Η Jupiler!

Δέκατη τέταρτη ερώτηση: Γάτες ή σκύλοι; Διακοπές στην παραλία ή πόλη; Μουσική ή ταινίες;

Απάντηση: Καλύτερα ταινίες από μουσική, η παραλία από την πόλη και... χμμμμ... σκυλιά από γάτες.

Δέκατη πέμπτη ερώτηση: Ποιοί είναι οι επόμενοί σου στόχοι στην Έβερτον;

Απάντηση: Ειλικρινά η φιλοδοξία μου είναι να σκοράρω το Σάββατο και να πάω την ομάδα στο Γουέμπλεϊ. Από εκεί και μετά θα πρέπει η ομάδα να πάει όσο πιο καλά γίνεται στο υπόλοιπο της σεζόν και εγώ να κάνω καλά ματς και να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Θέλω να κλείσω καλά την χρονιά.

Δέκατη έκτη ερώτηση: Τι μουσική σου αρέσει;

Απάντηση: Rap και R'n'B. Προς το παρόν μου αρέσει πιο πολύ η γαλλική rap και ένας καλλιτέχνης που λέγεται Booba.

Δέκατη έβδομη ερώτηση: Ποιό είναι το πιο αγαπημένο σου φιλμ;

Απάντηση: Μου άρεσε πολύ η Τροία με τον Μπραντ Πιτ.

Δέκατη όγδοη ερώτηση: Προτιμάς τα video games και εάν είναι ποιό είναι το πιο αγαπημένο σου παιχνίδι;

Απάντηση: Ναι. Λατρεύω το FIFA 13. Δεν χάνω ποτέ! Χα, χα, χα. Πρέπει να παίξω με τον Βίκτορ όμως. Αυτός είναι ο καλύτερος στο FIFA.

Δέκατη ένατη ερώτηση: Ποιός κάνει τα πιο σκληρά τάκλιν στην προπόνηση;

Απάντηση: Ο Φιλ Νέβιλ. Δουλεύει απίστευτα σκληρά κάθε μέρα. Είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για όλους εμάς.

Εικοστή ερώτηση από Έλληνα: Ποιό είναι το καλύτερό σου γκολ έως τώρα;

Απάντηση: Είναι το εκτός έδρας γκολ με τον Ολυμπιακό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν το ξεχνάω. Ήταν το πρώτο μου ντέρμπι και πέρασα 4 παίκτες για να σκοράρω. Ήμουν πολύ χαρούμενος με αυτό το γκολ.

Εικοστή πρώτη ερώτηση: Αγαπημένο φαγητό;

Απάντηση: Εάν ήθελα να περιποιηθώ πολύ καλά τον εαυτό μου θα έλεγα στην γυναίκα μου να μου φτιάξει κοτόπουλο με κάρι. Όμως λατρεύω και τα ζυμαρικά.

Εικοστή δεύτερη ερώτηση: Πόσο καιρό ξέρεις τον Μαρουάν;

Απάντηση: Δέκα χρόνια. Τα μαλλιά του έχουν αλλάξει λίγο όλο αυτόν τον καιρό.

Εικοστή τρίτη ερώτηση: Νιώθεις ποτέ άγχος πριν από αγώνα;

Απάντηση: Πάντα. Έχω μερικές προκαταλήψεις επίσης αλλά δεν πρέπει να τις πω πουθενά.

Εικοστή τέταρτη ερώτηση: Έπρεπε να πεις κάποιο τραγούδι όταν ήρθες στην Έβερτον; Ποιό ήταν;

Απάντηση: Όχι ακόμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν έκανα κάτι τέτοιο το περασμένο καλοκαίρι. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει κάποια στιγμή. Δεν έχω ιδέα το τι θα τραγουδήσω. Θα προσπαθήσω να το αποφύγω με το να τραγουδήσω στα γαλλικά.

Εικοστή πέμπτη ερώτηση: Ποιά είναι η πιο καλή συμβουλή που έλαβες ποτέ;

Απάντηση: Κάποιος μου είπε ότι μπορώ να φτάσω όσο πιο μακριά θέλω. Ξέρω ότι εξαρτάται από μένα το τι θα γίνει από εδώ και μετά.

Εικοστή έκτη ερώτηση: Πόσο δεμένος είσαι με την οικογένειά σου;

Απάντηση: Έχουμε μία πολύ δεμένη οικογένεια. Είμαστε όλοι πολύ κοντά. Έχω τέσσερις αδερφούς και δύο αδερφές. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια.

Εικοστή έβδομη ερώτηση: Έπαιξε ρόλο ο Φελαϊνί στο να έρθεις στην Αγγλία;

Απάντηση: Ναι πολύ μεγάλο ρόλο. Είμαστε μαζί από την Εθνική και μόλις έμαθε το ενδιαφέρον της Έβερτον βοήθησε πάρα πολύ. Μου είπε το τι μεγάλη ομάδα είναι η Έβερτον, πως είναι σαν μία μεγάλη οικογένεια και ότι θα ήταν ένας τέλειος προορισμός για μένα για να δείξω με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητές μου.

Εικοστή όγδοη ερώτηση: Έχεις παρατσούκλι;

Απάντηση: Οι συμπαίκτες μου, με φωνάζουν 'Miraculous' (σ.σ. θαυματουργό). Είναι επειδή ανάρρωσα τόσο γρήγορα μετά τον τραυματισμό μου με την ομάδα της Λίβερπουλ. Έλεγαν πως κανονικά θα γύριζα μετά από εβδομάδες και εγώ επέστρεψα ύστερα από μία εβδομάδα.

Εικοστή ένατη ερώτηση: Τι σημαίνει για εσένα το να πάρει η ομάδα σου το Κύπελλο στην παρθενική σου χρονιά στον σύλλογο;

Απάντηση: Θα είναι φανταστικό το να πάρουμε το FA Cup. Είναι τόσο σκληρό και δύσκολο το να πάρεις κάποιο τρόπαιο στις μέρες μας. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες που αγωνίζονται 10-15 χρόνια και δεν έχουν πάρει τίποτα. Οπότε το να πάρεις ένα Κύπελλο στην πρώτη σου χρονιά σε μία ομάδα σημαίνει πάρα πολλά. Για μένα αυτό θα ισχύσει.

Τριακοστή ερώτηση: Τι πιστεύεις για τον κόσμο; Τι άποψη έχεις για τους φανς της πόλης;

Απάντηση: Είμαι πολύ μα πολύ χαρούμενος που παίζω σε μία ομάδα, όπου οι φανς είναι πάντα εκεί για εμάς. Όπου και εάν πας, όπου και εάν κοιτάξεις όλα στα γήπεδο είναι γεμάτα. Σε κάθε εντός έδρας ματς γεμίζουν οι κερκίδες και ο κόσμος υποστηρίζει με θέρμη την Έβερτον. Είναι φανταστικά. Όσο για την Λίβερπουλ δεν ξέρω τόσο καλά τα πράγματα γιατί μένω εκτός της πόλης. Όμως όπως είπα και πριν οι φανς και οι άνθρωποι εδώ είναι φανταστικοί.

Τριακοστή πρώτη ερώτηση: Ποιά είναι τα σχέδιά σου για το υπόλοιπο της μέρας;

Απάντηση: Είναι παράξενο που ρωτάς γιατί βλέπω ότι πρέπει να φύγω. Πρέπει να πάω σπίτι για ξεκούραση και για να προετοιμαστώ για το Σάββατο. Σας ευχαριστώ για όλες σας τις ερωτήσεις. Ελπίζω να σας δω στο Goodison Park το Σάββατο!

* Το επίσημο twitter της Έβερτον είχε πέντε τιτιβίσματα για το chat του Μιραλάς με τον κόσμο. Μεταξύ άλλων είχε απολογητική ανάρτηση για την μικρή αργοπορία στην έναρξή του αλλά και ποστάρισμα με το οποίο ανέφερε στους followers του συλλόγου ότι μπορούν να διαβάσουν ξανά όλη την συζήτηση.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα