Του... έκλεψε το όνειρο! (vid)

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Του... έκλεψε το όνειρο! (vid)

bet365

Η πρώτη κούπα της Σουόνσι δεν είχε και πολλά χαμόγελα στο γήπεδο, με τους Ντάιερ και Ντε Γκουζμάν να... τσακώνονται για ένα πέναλτι!

Ο Ντάιερ βρέθηκε μια ανάσα από το χατ τρικ στο Γουέμπλεϊ, ωστόσο την τεράστια αυτή επιτυχία του την στέρησε ο Ντε Γκουζμάν. Η Σουόνσι κέρδισε πέναλτι, ο Ντάιερ βρέθηκε κοντά στο όνειρο, αλλά του το στέρησε ο Ολλανδός, που πήρε τη μπουκιά από το στόμα. Βέβαια, για να φτάσουμε στην εύστοχη εκτέλεση προηγήθηκαν κάποια λεπτά... αψιμαχιών, ο Ντάιερ επέμενε, ο Ντε Γκουζμάν δεν άφηνε την μπάλα και έπρεπε να μπει ο Μίτσου στη μέση «Είχα σκοράρει δυο φορές και δεν έχεις συνέχεια την ευκαιρία σε έναν τελικό στο Γουέμπλεϊ να πετύχεις χατ τρικ, έτσι ήθελα να το πέτυχε, αλλά δεν πήρα την ευκαιρία και αυτό ήταν... Είμαι απογοητευμένος, αλλά το σημαντικότερο ήταν που σκόραρα και πήραμε το τρόπαιο» τόνισε ο Ντάιερ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως αυτό το πέναλτι ήταν και το πρώτο στη σεζόν για τη Σουόνσι, με τον Λάουντρουπ να το παίρνει πάνω του και να τονίζει πως ήταν δικό του λάθος. Οι Αγγλοι πάντως έκαναν τη δική τους δημοσκόπηση και το 75.8% τονίζει πως ο Ντάιερ ήταν αυτός που έπρεπε να εκτελέσει το πέναλτι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα