Και τώρα... Τσέλσι ή έκπληξη! (vid)

Gazzetta team
Και τώρα... Τσέλσι ή έκπληξη! (vid)

bet365

Η Γιουνάιτεντ «καθάρισε» σε τρία λεπτά, όταν φόρτσαρε πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ρέντινγκ (2-1) και περιμένει στα προημιτελικά τον νικητή του Μίντλεσμπρο - Τσέλσι!

Με αρκετές αλλαγές ξεκίνησε το ματς η Γιουνάιτεντ κόντρα στη Ρέντινγκ, ο Φέργκιουσον άφησε εκτός ενδεκάδας τους Φαν Πέρσι, Κάρικ, Φέρντιναντ, Καγκάβα, ενώ ο Ρούνεϊ έμεινε εκτός αποστολής. Οι «κόκκινοι» είχαν τον έλεγχο, πίεζαν την αντίπαλο, αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια δεν έφερνε το γκολ! Μόλις στο 2' οι Ερνάντες, Γουέλμπεκ και Βαλένσια δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, ενώ στο 23' Κλέβερλι και Γιανγκ νικήθηκαν από τον Φεντέριτσι. Πλήγμα ο τραυματισμός του Τζόουνς στο 40', αλλά η είσοδος του Νάνι ήταν αυτή που... ξύπνησε την Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος είχε δοκάρι πριν την λήξη του α΄μέρους, πάσα στον Βίντιτς για μια νέα χαμένη ευκαιρία στο 59', καλό σουτ στο 62' αλλά στο 69' βρήκε στόχο για το 1-0. Η πίεση έφερε «καρπούς» και τρία λεπτά αργότερα ο Τσιτσαρίτο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του σφραγίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση. Η Ρέντινγκ σε μια από τις λιγοστές της φάσεις κατόρθωσε να μειώσει στο 81' με τον ΜακΆναφ, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο... Η Γιουνάιτεντ βρέθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου, εκεί όπου περιμένει τον νικητή του Μίντλεσπρο - Τσέλσι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα