Με... ξέσπασμα η Τσέλσι (vid)

Με... ξέσπασμα η Τσέλσι (vid)

Gazzetta team
Με... ξέσπασμα η Τσέλσι (vid)

bet365

Η Τσέλσι... ξέσπασε στο δεύτερο 45λεπτο, διέλυσε 4-0 την Μπρέντφορντ στον επαναληπτικό του 4ου γύρου του Κυπέλλου και θα βρει απέναντί της την Μίντλσμπρο στον 5ο.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν δεδομένη. Το 2-2 στο Μπρέντφορντ έκανε κακό μόνο στην Τσέλσι και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Ρέσλερ να ταξιδέψει στο Λονδίνο για ένα μεγάλο παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Φυσικά το παιχνίδι ήταν – όπως αναμενόταν – μονοδιάστατο, με τους μπλε να κυριαρχούν από το ξεκίνημα, να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη στο πρώτο μέρος, να έχουν δοκάρι με τον Οσκάρ, όμως να μην μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το μηδέν με νύχια και με δόντια, έκαναν ό,τι μπορούσαν και επιθετικά με κάποια μακρινά σουτ, όμως ήταν εμφανές ότι άπαξ και έμπαινε το πρώτο γκολ θα ερχόταν... καταιγίδα. Το 0-0 στο ημίχρονο δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα και το γκολ του Μάτα στο 55' έλυσε τα πόδια των παικτών του Μπενίτεθ, που έφτασαν εύκολα στη νίκη. Ο Οσκάρ έκανε το 2-0 στο 68', ο Λάμπαρντ το 3-0 στο 71', ενώ το τελικό 4-1 έκανε ο Τέρι στο 81'. Έτσι, ήρθε η πρόκριση για την Τσέλσι στον 5ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Μίντλσμπρο εκτός έδρας για μία θέση στα προημιτελικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα