Σε επαναληπτικό η Έβερτον

Gazzetta team
Σε επαναληπτικό η Έβερτον

bet365

Το... Λίβερπουλ της πάει. Η Όλνταμ, αφού απέκλεισε τους κόκκινους της πόλης, κατάφερε με γκολ του Σμιθ στο 4' των καθυστερήσεων να στείλει το παιχνίδι με την Έβερτον (2-2) σε επαναληπτικό!

Το... ταξίδι της Όλνταμ στο Κύπελλο θα έχει και συνέχεια. Η ομάδα, που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία (League 1) αφού κατάφερε να αφήσει εκτός την Λίβερπουλ, κατάφερε να στείλει το παιχνίδι με την άλλη ομάδα της πόλης, την Έβερτον, σε επαναληπτικό και να μείνει ζωντανή για την πρόκριση στα προημιτελικά, έστω και με μικρές πιθανότητες. Ήρωας της Όλνταμ ο Ματ Σμιθ, που είχε σκοράρει δύο φορές επί της Λίβερπουλ, και με δικό του γκολ στο 4' των καθυστερήσεων έγινε το τελικό 2-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 2' πήραν το προβάδισμα με τον Ομπίτα να σκοράρει από κοντά μετά από σέντρα του Κροφτ! Οι παίκτες του Μόγες βγήκαν αμέσως στην επίθεση, πίεσαν, κυριάρχησαν και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 24' με τον Ανιτσέμπε να νικάει τον Μπουζάνη για το 1-1. Όλοι περίμεναν την... κατάρρευση των γηπεδούχων μετά το γκολ, όμως εκείνοι βάλθηκαν να τους διαψεύσουν, ανέβασαν και πάλι την απόδοσή τους, είχαν δοκάρι με τον Ομπίτα και το σκορ στο ημίχρονο ήταν 1-1.

Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ για την Έβερτον, όταν στο 48' ο Μπουζάνης έκανε λάθος και έδωσε την ευκαιρία στον Γιαγκιέλκα να κάνει το 1-2. Πίεναρ, Φελαϊνί και Όσμαν είχαν ευκαιρίες να τελειώσουν το παιχνίδι και την πρόκριση, δεν τα κατάφεραν και στο 4' των καθυστερήσεων ο Σμιθ, που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 61', μετά από αλλεπάλληλα κόρνερ έκανε το τελικό 2-2, που στέλνει το ζευγάρι σε επαναληπτικό στο «Γκούντισον Παρκ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα