«Στην ΚΠΡ πρέπει να τρελάθηκαν!»

Θάνος Σαρρής
«Στην ΚΠΡ πρέπει να τρελάθηκαν!»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Ανζί, Γκερμάν Τκατσένκο, τόνισε ότι η πρόταση της ΚΠΡ για τον Σάμπα τον άφησε με το... στόμα ανοιχτό, ενώ υποστήριξε ότι ο παίκτης δεν ήθελα να φύγει.

Όταν ένας άνθρωπος από την ομάδα που ξοδεύει αλόγιστα τα τελευταία χρόνια εκπλήσσεται από μία πρόταση, τότε η συγκεκριμένη πρόταση πρέπει όντως να είναι υπερβολική! Οι Λονδρέζοι, σε μια απέλπιδα προσπάθεια που κάνουν για να σωθούν, έδωσαν 12.5 εκατομμύρια λίρες για να φέρουν πίσω στην Αγγλία τον Κρις Σάμπα, ενώ δίνουν στον ίδιο 100.000 λίρες τη βδομάδα! Η ήττα από τη Σουόνσι με 4-1 άφησε την ομάδα του Ρέντναπ 7 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία και ο Τκατσένκο μίλησε για τη μεταγραφή του Σάμπα.

«Στην ΚΠΡ θα παίρνει σχεδόν όσα στην Αντζί. Κατά την άποψή μου στην ΚΠΡ έχουν τρελαθεί. Όταν δέχτηκαν να πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του, εμείς λυπηθήκαμε. Και ο Σάμπα λυπήθηκε. Όλοι λένε ότι έφυγε τρέχοντας από το σύλλογο, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν μας πίεσε καθόλου, μέχρι που δεχθήκαμε πρόταση 12.5 εκατομμυρίων από την ΚΠΡ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα