«Παίξαμε τρεις εναντίον 11»

«Παίξαμε τρεις εναντίον 11»

Γιώργος Βροντάκης
«Παίξαμε τρεις εναντίον 11»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν φανερά απογοητευμένος από την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από τη Σαουθάμπτον (3-1) και τόνισε πως οι παίκτες του δέχτηκαν ανεπίτρεπτα γκολ.

Ο Ιταλός τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας δίνει πιθανότητες 10% για να σηκώσει και φέτος το τίτλο: «Ήταν μια πολύ κακή εμφάνιση από την ομάδα μου. Η Σαουθάμπτον έδειξε πολύ ανώτερη από εμάς. Δεχτήκαμε δύο γκολ που μια ομάδα όπως η Σίτι, δεν θα έπρεπε να δεχτεί. Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ αυτό όσο καιρό είμαι στον πάγκο της Σίτι. Τέτοια γκολ είναι ανεπίτρεπτα. Παίξαμε τρεις εναντίον 11! Τόσοι ήταν οι παίκτες μου που έπαιξαν καλά. Απογοητεύτηκα από τους ποδοσφαιριστές μου. Θυμώνω όταν κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις. Είναι πολύ δύσκολο πλέον να κατακτήσουμε τον τίτλο. Έχουμε μόλις 10% πιθανότητες να πάρουμε τον τίτλο», ήταν τα λεγόμενα του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.