Αλλαγή δεδομένων για Λάμπαρντ!

Αλλαγή δεδομένων για Λάμπαρντ!

Θάνος Σαρρής
Αλλαγή δεδομένων για Λάμπαρντ!

bet365

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δείχνει ότι τελικά πείθει τον Ρομάν Αμπράμοβιτς ότι αξίζει να παραμείνει στο Στάμφορντ Μπριτζ και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Ρώσος μεγιστάνας ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Το θέμα του «Φράνκι» είχε «ανοίξει» ολόκληρη κουβέντα. Ο κόσμος τον λατρεύει, ενώ και ο ίδιος έδειχνε ότι μπορεί να προσφέρει στην Τσέλσι. Σε μόλις 17 ματς άλλωστε έχει πετύχει 10 γκολ! Η απόφαση του Αμπράμοβιτς για μη ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο, έδειχνε ειλημμένη. Όπως αναφέρει όμως η Daily Mail, η οποία επικαλείται πηγές από τους «Μπλε», ο ισχυρός άνδρας της ομάδας το ξανασκέφτηκε.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο ματς Τσέλσι-Γουίγκαν σε απόδοση 1.666 στην sportingbet

Το ρεπορτάζ βγαίνει μία μέρα μετά το παιχνίδι της Αγγλίας με τη Βραζιλία, όπου ο 34χρονος πέτυχε το δεύτερο γκολ των «Λιονταριών» και παρότι δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για το συμβόλαιο που θα του προσφέρει, η στάση του δείχνει να έχει αλλάξει. Βασικό ρόλο φέρονται να έπαιξαν οι αντιδράσεις του κόσμου, αφού σε συνδυασμό με την απομάκρυνση του Ντι Ματέο και την πρόσληψη του Μπενίτεθ, ο Αμπράμοβιτς έβλεπε αρκετό κόσμο να τον αποδοκιμάζει. Η πρώτη επαφή έχει γίνει, πάντα σύμφωνα με τους Άγγλους, ενώ οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν την επόμενη βδομάδα.
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα