Λιποθύμησε από το ξύλο! (video)
Όλα έγιναν τα ξημερώματα όταν ο 26χρονος αμυντικός πήγε μετά από διασκέδαση σε μπαρ, σε fast food για να φάει. Εχασε, όμως, την υπομονή του περιμένοντας στην ουρά και τσακώθηκε με έναν άλλο άνδρα, τον οποίο μάλιστα χτύπησε.
Στη συνέχεια ο Σίμπσον επιχείρησε να φύγει αλλά πριν μπει στο ταξί, ένας φίλος του άνδρα που είχε χτυπηθεί, πρόλαβε τον ποδοσφαιριστή της Νιούκαστλ, τον τράβηξε από την μπλούζα και τον έβγαλε από το αυτοκίνητο. Αμέσως μετά τον γρονθοκόπησε μέχρι να πέσει αναίσθητος στο έδαφος!
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», ο Σίμπσον έμεινε αναίσθητος για 15 λεπτά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.