Απογοητευμένος ο Μαντσίνι

Απογοητευμένος ο Μαντσίνι

Θάνος Σαρρής
Απογοητευμένος ο Μαντσίνι

bet365

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε ότι η μεταγραφή του Μπαλοτέλι στη Μίλαν ήταν καλή για τον ίδιο και τους Ροσονέρι, αλλά όχι για την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ιταλός προπονητής είχε πάντα ιδιαίτερη σχέση με τον ταλαντούχο επιθετικό, για τον οποίο είχε δηλώσει παλιότερα ότι τον βλέπει σαν γιο του. Η παραχώρησή του στη Μίλαν δεν έγινε εύκολα, με τον Μαντσίνι να τονίζει ότι τον άφησε να φύγει επειδή κατάλαβε ότι είναι σημαντικό για τον ίδιο να επιστρέψει στην Ιταλία.

«Ήταν καλό για όλους; Για τον Μάριο ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να πάει στην Ιταλία και να παίξει για ένα κορυφαίο σύλλογο όπως η Μίλαν. Ήταν σημαντικό για τον ίδια και για την ομάδα. Όχι, εμείς δεν είμαστε χαρούμενοι. Ο Μάριο τα πήγε καλά, ίσως όχι στους τελευταίους τρεις ή τέσσερις μήνες λόγω τραυματισμού, αλλά μας βοήθησε να κερδίσουμε την Πρέμιερ Λιγκ και το Κύπελλο. Είμαστε λυπημένοι που φεύγει.
Ήταν δύσκολο. Ήταν μόνο δική μου απόφαση. Πιστεύω σε αυτόν και νομίζω ότι μετά από δύο χρόνια στην Αγγλία, ήταν σημαντικό για εκείνον να επιστρέψει στην Ιταλία», είπε και τόνισε ότι δεν έγιναν προσπάθειες απόκτησης επιθετικού.
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα