O Λάμπερντ δεν παραιτείται

Θάνος Σαρρής
O Λάμπερντ δεν παραιτείται

bet365

Έπειτα από τον αποκλεισμό από την Μπράντφορντ στο Λιγκ Καπ η Άστον Βίλα δέχτηκε ένα ακόμα σκληρό χτύπημα, αφού έχασε στο FA Cup από τη Μίλγουολ. Ο Πολ Λάμπερντ ωστόσο τόνισε ότι δεν θα σταματήσει να μάχεται.

Οι «Villans» έχουν υποστεί δύο οδυνηρούς αποκλεισμούς στα Κύπελλα της Αγγλίας. Πρώτα από την Μπράντφορντ της League Two, την τέταρτη τη τάξει κατηγορία του Νησιού, ενώ ακολούθησε η ήττα με 2-1 από τη Μίλγουολ της Τσάμπιονσιπ. Παράλληλα, η ομάδα του Μπέρμιγχαμ βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι οπαδοί της ομάδας περίμεναν από τον Σκωτσέζο, ο οποίος έδειξε πολύ καλά δείγματα πέρυσι στη Νόριτς, να διορθώσει το χάος που άφησε πίσω του ο ΜακΛις, ωστόσο η Βίλα δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά της. Ο ίδιος, πάντως, τόνισε ότι δεν έχει πρόθεση να παραιτηθεί.
«Δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Θα συνεχίσω. Υπάρχουν δύο τρόποι να το αντιμετωπίσεις. Είτε το αποδέχεσαι, είτε βγαίνεις από αυτό με μάχη και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι επειδή είμαι φτιαγμένος έτσι. Θα το χειριστώ με το δικό μου τρόπο, πρέπει να το κάνω», τόνισε ο Λάμπερντ.
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα