Μένει στη Νιούκαστλ ο Κολοτσίνι

Θάνος Σαρρής
Μένει στη Νιούκαστλ ο Κολοτσίνι
Ο Άλαν Πάρντιου ξεκαθάρισε ότι ο Φάμπιο Κολοτσίνι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην πατρίδα του. Αντίθετα, θα μείνει στις «Καρακάξες» και θα συνεχίσει να είναι ο αρχηγός τους!

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός φερόταν να ζήτησε να επιστρέψει στη χώρα του για προσωπικούς λόγους, με πιθανότερο προορισμό τη Σαν Λορέντζο. Ωστόσο, υπέγραψε πέρυσι τετραετές συμβόλαιο και πέραν του αγωνιστικού, το θέμα της αποδέσμευσής του άγγιζε και το οικονομικό! Οι Τουν του ξεκαθάρισαν ότι για να φύγει η ομάδα θα πρέπει να βάλει στα ταμεία της 7 εκατομμύρια λίρες, είτε από τον σύλλογο που τον θέλει, είτε από τον ίδιο.

Η Σαν Λορέντζο έκανε πίσω, ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη με τους συμπαίκτες του και ο Άλαν Πάρντιου, μετά από συζήτηση με τον παίκτη, ξεκαθάρισε ότι ο Αργεντινός θα παραμείνει στο σύλλογο, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και θα διατηρήσει το περιβραχιόνιο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.