Διπλό «χτύπημα» η Νιούκαστλ!

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Διπλό «χτύπημα» η Νιούκαστλ!

bet365

Παίκτες της Νιούκαστλ θα πρέπει να θεωρούνται οι Μαπού Γιάνγκα Εμπίβα της Μονπελιέ και Μασαντιό Αϊνταρά της Νανσί, καθώς απομένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.

Οι «Καρακάξες» επιμένουν... γαλλικά και τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν και τυπικά οι μεταγραφές των Μαπού Γιάνγκα Εμπίβα και Μασαντιό Αϊνταρά. Η Νιούκαστλ έχει φτάσει σε συμφωνία με την Μονπελιέ στα 8 εκατ. ευρώ για τον πρώτο και με τη Νανσί στα 3,5 εκατ. ευρώ για τον δεύτερο. Αμφότεροι θα ταξιδέψουν στην Αγγλία τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.

Για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό πρέπει να πούμε ότι παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του έφτανε στο τέλος του το ερχόμενο καλοκαίρι, είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση των «μονπελιερέ» να το ανανεώσει, προκειμένου η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του να αποκομίσει το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος. Ο 20χρονος Γάλλος μπακ από την άλλη επέλεξε τη Νιούκαστλ, παρότι είχε συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Αγγλίας και της Ιταλίας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα