Τατουάζ για γέλια και για κλάματα! (pics)

Θάνος Σαρρής
Τατουάζ για γέλια και για κλάματα! (pics)

bet365

Το τραγικό tatoo οπαδού της Λίβερπουλ για την τραγωδία του Μονάχου προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια. Το gazzetta.gr αλλάζει το κλίμα παρουσιάζοντας ένα top 10... περίεργων τατουάζ από την Αγγλία!

Τα τατουάζ που έχουν να κάνουν με την αγαπημένη ομάδα του καθενός είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Κάποια σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Κάποια άλλα όμως προκαλούν γέλιο! Το gazzetta.gr, με αφορμή το εμετικό τατουάζ του οπαδού της Λίβερπουλ για την τραγωδία του Μονάχου, αλλάζει το κλίμα και παρουσιάζει 10 περιπτώσεις δερματοστιξίας για γέλια και για κλάματα!

Το Τσάμπιονς Λιγκ του 2005, το «θαύμα της Κωνσταντινούπολης» έμεινε ανεξίτηλο στη μνήμη όλων των οπαδών της Λίβερπουλ. Σε κάποιος, έμεινε ανεξίτηλο και στο δέρμα τους. Ο εν λόγω οπαδός δεν έκανε απλά την Κούπα και τις προηγούμενες κατακτήσεις, αλλά αποφάσισε να το προσωποποιήσει! «Χτύπησε» προσωπογραφία του Τζέιμι Κάραγκερ, εμβληματικής μορφής των Ρεντς και του... νυν προπονητή της Τσέλσι, Ράφα Μπενίτεθ!
Το γιατί ακριβώς ο συγκεκριμένος οπαδός επέλεξε τη συγκεκριμένη φιγούρα για την ομάδα του αποτελεί ερωτηματικό. Η μπύρα πάντως που διαφημίζει στην κοιλιά του ή τον πλήρωσε ή... έχει αντικαταστήσει το νερό στην καθημερινότητά του!
Ο Άλαν Σίρερ αποτέλεσε αντικείμενο λατρείας για τους οπαδούς της Νιούκαστλ. Ο συγκεκριμένος όμως δεν αρκέστηκε σε μια απλή φανέλα. Αποφάσισε να κάνει τη φανέλα του... μόνιμη! Στην παμπ του Άλαν στο St James' Park πάντως θα έχει αρκετά κεράσματα.
Το τατού της Μπλάκμπερν δεν έχει από μόνο του κάτι το ιδιαίτερο. Η πόζα της κυρίας που το έχει είναι ολίγον περίεργη. Αλλο που δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο τέτοια τατού σε γυναίκες!
Είναι Τσέλσι. Το καταλάβαμε. Δεν αρκέστηκε στο σήμα στο στήθος στο ύψος της καρδιάς, από την αριστερή πλευρά. Θέλησε να προσθέσει και έναν κακοφτιαγμένο από την άλλη μεριά. Το τρίτο από κάτω δένει το γλυκό...
Ένας σταυροφόρος, μια Κούπα, η Μάντσεστερ Σίτι και ο Χριστός. Όλα αυτά σε μία πλάτη...
Αποφάσισε να κάνει την πλάτη του κάστρο για χάρη της Γουέστ Χαμ. Δεν το λες και επιτυχημένο. Τα σφυριά πάντως κλέβουν την παράσταση.
Μία πλάτη -και τι πλάτη!- όλη Λέστερ και στη μέση το κλασικό σήμα της αλεπούς!
Πανδαισία για χάρη της Στόουκ! Ένας μουσάτος μάγος (νάνος, χόμπιτ, κάτι τέτοιο τελοσπάντων), από κάτω το σήμα της Αγγλίας και διάφορα άλλα περίεργα...
Ματ Μπάσμπι, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Τζορτζ Μπεστ, Ντάνκαν Έντουαρντς, Ερίκ Καντονά και άλλοι θρύλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μία πλάτη. Στη μέση και πάνω από όλους ο Χριστός.... Άγνωσται αι βουλαί του καλλιτέχνη!
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα