Χορηγοί από Κίνα στη Γιουνάιτεντ

Χορηγοί από Κίνα στη Γιουνάιτεντ

Θάνος Σαρρής
Χορηγοί από Κίνα στη Γιουνάιτεντ

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκμεταλλεύεται το «άνοιγμα» που έχει κάνει στην αγορά της Κίνας, αφού εξασφάλισε εμπορικές συμφωνίες με δύο μεγάλες εταιρίες από τη χώρα!

Μία από τις μεγαλύτερες τραπεζικές εταιρείες της Κίνας, η Construction Bank και η εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Wahaha αποτελούν τους νέους χορηγούς των «Κόκκινων Διαβόλων», υπογράφοντας τριετείς συμφωνίες με το σύλλογο. Τα deal χαρακτηρίζονται στρατηγικής σημασίας και αποτελούν μια προσπάθεια για να εκμεταλλευτεί η Γιουνάιτεντ την βάση οπαδών που έχει δημιουργήσει στη χώρα.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μια μακρά σχέση με την Κίνα, την οποία έχει επισκεφτεί 11 φορές για φιλικούς αγώνες. Η πρώτη ήταν το 1975 και η πιο πρόσφατη τον προηγούμενο Αύγουστο. Ο Σερ Άλεξ και η ομάδα συγκλονίστηκαν από το καλωσόρισμα που έλαβαν από τους οπαδούς οι οποίοι γέμισαν το γήπεδο στη Σαγκάη», δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της ομάδας, Ρίτσαρντ Άρνολντ.
Να θυμίσουμε ότι η Γιουνάιτεντ έχει υπογράψει ήδη συμφωνία ύψους 357 εκατομμυρίων λιρών με την Chevrolet, η οποία ξεκινά το 2014 ενώ πέρυσι τα συνολικά της έσοδα από εμπορικές συμφωνίες έφτασαν τα 117.6 εκατομμύρια λίρες!
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα