Nα αλλάξει το κλίμα με Ντε Γιονγκ!

Θάνος Σαρρής
Nα αλλάξει το κλίμα με Ντε Γιονγκ!

bet365

Η Νιούκαστλ φέτος απογοητεύει και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία ο Άλαν Πάρντιου θέλει να ξεκινήσει την... αντεπίθεση με την απόκτηση του Σιέμ Ντε Γιονγκ από τον Άγιαξ!

Οι «Καρακάξες» έχασαν τον Ντεμπά Μπα, ο οποίος έφυγε για Τσέλσι, ενώ διεκδίκησαν τον Ρεμί της Μαρσέιγ, ο οποίος όμως κατά τα φαινόμενα οδεύει προς ΚΠΡ. Η Νιούκαστλ απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, αφού η φετινή της εικόνα ελάχιστα θυμίζει την περσινή, όπου εντυπωσίαζε.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Daily Mail ο Πάρντιου θέλει να ανατρέψει το κλίμα με την απόκτηση του Σιέμ Ντε Γιόνγκ. Ο 23χρονος αρχηγός του Άγιαξ έχει σημειώσει επτά γκολ σε 18 ματς φέτος και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, καθώς και πίσω από τον φορ.
Ο Ολλανδός παίκτης έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Αίαντα και παρότι έχει δηλώσει ότι θέλει να το εξαντλήσει, ο Πάρντιου προσπαθεί να τον πείσει να κάνει τώρα το βήμα για την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ ετοιμάζεται να βγάλει από τα ταμεία της ομάδας 9 εκατομμύρια λίρες για να τον φέρει στο St James' Park! Θεωρείται πάντως εξαιρετικά δύσκολο ο Άγιαξ να τον αφήσει να φύγει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα