«Τυπάρα»... γκολάρα! (vid)

«Τυπάρα»... γκολάρα! (vid)

Γιώργος Καραμάνος
«Τυπάρα»... γκολάρα! (vid)

bet365

Με υπέροχη λόμπα έξω από την περιοχή, ο Γιώργος Καραγκούνης έσωσε τη Φούλαμ με τη Μπλάκπουλ (1-1), στέλνοντας σε επαναληπτικό την πρόκριση στο Κύπελλο...

Το παιχνίδι βρίσκεται στο 80' και η πίεση έχει αυξηθεί προς την εστία της Μπλάκπουλ που προηγείται 0-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ». Η Φούλαμ που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το ματς, προσπαθεί να ισοφαρίσει. Οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων παλεύουν να διώξουν τη μπάλα έπειτα από ένα κόρνερ. Ο Γιώργος Καραγκούνης (βασικός, έπαιξε σε όλο τον αγώνα) που βρίσκεται έξω από την μεγάλη περιοχή, υποδέχεται το τόπι, κατεβάζει με το στήθος και με εκπληκτική λόμπα, κρεμάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Με αυτό τον υπέροχο τρόπο ο Ελληνας μέσος έκανε σεφτέ στο Νησί και έσωσε την παρτίδα για τη Φούλαμ που χάρη σε αυτό το γκολ (1-1), θα παίξει επαναληπτικό για την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Λίγο αργότερα (87') ο Μπράιαν Ρουίς σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι για τους Λονδρέζους. Η Μπλάκμπουλ της Τσάμπιονσιπ είχε ανοίξει το σκορ με τον Λουντοβίκ Σιλβέστρ στο 60'.

Ύμνοι από Γιόλ!

Η εμφάνιση και το γκολ του Καραγκούνη ανάγκασαν τον Μάρτιν Γιολ να εξυμνήσει τον Έλληνα μέσο. «Παίζει στα τελευταία τρία παιχνίδια και του είπα ότι μπορεί να παίξει άλλα 60' σήμερα, όμως έπρεπε να τον αφήσω μέσα. Δεν είναι μόνο θρύλος για την πατρίδα του, αλλά και μαχητής για την ομάδα μας. Θέλει πάντα να παίζει και είναι πολύ καλός. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν αποφάσισε να υπογράψει σε εμάς και σήμερα έδειξε γιατί. Είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Σκόραρε από το πουθενά, όμως αν ψάξεις σε παλιότερα βίντεο στο ίντερνετ το έχει κάνει άλλες 8-9 φορές. Αυτό είναι κάτι που μας έλειπε, να σκοράρουμε από το πουθενά ή από μακρινά σουτ. Μας έλειψε πολύ τους τελευταίους δύο μήνες», είπε ο Ολλανδός.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα