Ανακοίνωσε Ντεμπισί η Νιούκαστλ

Θάνος Σαρρής
Ανακοίνωσε Ντεμπισί η Νιούκαστλ

bet365

Ο Ματιέ Ντεμπισί είναι και επίσημα «καρακάξα», με την Νιούκαστλ να ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα πεντέμισι χρόνια.

Έπειτα από εννιά χρόνια και 230 εμφανίσεις στη Λιλ, ο Ντεμπισί αποτελεί και με τη... βούλα παίκτη της Νιούκαστλ, όπου θα συναντήσει τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του Γιοάν Καμπάιγ. Οι «καρακάξες» ανακοίνωσαν την απόκτησή του, η οποία κόστισε περίπου 5.5 εκατομμύρια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νιούκαστλ τόνισε: «Είναι σπουδαίο να αποτελείς παίκτης της Νιούκαστλ. Έπειτα από πολλά χρόνια στη Λιλ ένιωθα ότι είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση και δεν μπορώ να περιμένω για να παίξω για ένα τόσο μεγάλο σύλλογο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ελπίζω να φέρω κάτι το καινούργιο στην ομάδα και να μας βοηθήσω να πάρουμε την υψηλότερη δυνατή θέση στη βαθμολογία. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα».
Ο προπονητής της ομάδας, Άλαν Πάρντιου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για μια μεταγραφή που... παλεύει εδώ και καιρό, τονίζοντας ότι θα προσθέσει ποιότητα στην ομάδα και θα γίνει από τους αγαπημένους του κόσμου.
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα