Ανακοίνωσε Στάριτζ η Λίβερπουλ

Γιώργος Κοντογεώργης
Ανακοίνωσε Στάριτζ η Λίβερπουλ

bet365

Τη μεταγραφή του Αγγλου επιθετικού από την Τσέλσι ολοκλήρωσαν οι Reds. O 23χρονος υπέγραψε συμβόλαιο και δήλωσε ότι «η Λίβερπουλ είναι το μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου».

Ο Ντάνιελ Στάριτζ αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ και μετά την ολοκλήρωση του deal μίλησε στο επίσημο site των Κόκκινων. «Ο Μπρένταν Ρότζερς μου είπε ότι με βλέπει εδώ για πολύ καιρό και εγώ βλέπω τον εαυτό που εδώ για πολύ καιρό. Δεν υπέγραψα για να παίξω 1-2 χρόνια και μετά να φύγω. Υπέγραψα για να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο. Η Λίβερπουλ είναι τεράστιο κλαμπ -για μένα το μεγαλύτερο- με οπαδούς και παίκτες που είναι εκπληκτικοί» ήταν τα πρώτα λόγια του Στάριτζ στο «Ανφιλντ».

Ο 4 φορές διεθνής επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία ήταν πρώτος σκόρερ όταν κατέκτησε το FA Youth Cup το 2008. Το 2009 υπέγραψε στην Τσέλσι και έκανε την καλύτερη χρονιά του πέρυσι όταν σκόραρε 11 φορές σε 30 αγώνες στην Premier League, ενώ με τη φανέλα των Μπλε έχει πετύχει 24 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα