«Ιδιαίτερη ομάδα η Γιουνάιτεντ»

«Ιδιαίτερη ομάδα η Γιουνάιτεντ»

Γιώργος Βροντάκης
«Ιδιαίτερη ομάδα η Γιουνάιτεντ»
Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόνισε για την ιδιαίτερη ομάδα πως όλοι θέλουν να βοηθούν ώστε να μπει γκολ.

Ο Ολλανδός επιθετικός σκόραρε κόντρα στη Γουίγκαν φτάνοντας τα 19 τέρματα: «Ήταν πολύ καλά γκολ καθώς φτιάξαμε σωστά τις φάσεις. Τρία αγγίγματα στη μπάλα που ήταν ιδανικά. Βέβαια, στο πρώτο μου γκολ έψαξα το αριστερό πόδι, όμως βρήκα τη σωστή στιγμή και εκτέλεσα με το δεξί. Η Γιουνάιτεντ είναι μία ιδιαίτερη ομάδα. Όλοι θέλουν να βοηθούν και όλοι μπορούν να σκοράρουν. Τρέχουν και βοηθούν στα μαρκαρίσματα και οι αμυντικοί δουλεύουν για τους επιθετικούς όπως πρέπει. Θα ήθελα να παραμείνω για αρκετό καιρό εδώ», είπε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.