Μπορούσε και χειρότερα (vid)

Gazzetta team
Μπορούσε και χειρότερα (vid)

bet365

Συνεχίζονται τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της Αρσεναλ, που μετά τα 7 στην Νιούκαστλ πήρε 1-1 από την Σαουθάμπτον, από την οποία μάλλον άξιζε να χάσει.

Η Σαουθάμπτον πήρε σημαντικό βαθμό που την βοήθησε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ δεν θα προκαλούσε εντύπωση αν έπαιρνε τη νίκη. Οι Αγιοι προηγήθηκαν με γκολ του πρώην παίκτη της Μπολόνια, Γκαστόν Ραμίρες, στο 34' μετά από τραγική λειτουργία της άμυνας των φιλοξενούμενων και δεξί σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η Αρσεναλ ισοφάρισε πριν το ημίχρονο, όταν στο 41' ο Ντο Πράντο σκόραρε με προβολή σε βάρος της ομάδας του μετά από εκτέλεση φάουλ του Γουόλκοτ από δεξιά (1-1). Στη μεγαλύτερη φάση της επανάληψης, ο σκόρερ της Σαουθάμπτον έφυγε από κανονική θέση και πέτυχε γκολ, όμως αυτό ακυρώθηκε για φάουλ στον Κοσιελνί. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και άφησε την Αρσεναλ στο -4 από την 4η, Τσέλσι, από την οποία έχει ματς περισσότερο, ενώ η διαφορά από την κορυφή είναι στους 18 πόντους.

Σαουθάμπτον (Νάιτζελ Ατκινς): Μπόρουτς, Γιοσίντα, Φόντε, Σο, Στίβεν Ντέιβις, Γκιγιέρμε (83' Ντε Ρίντερ), Κορκ, Σνάιντερλιν, Πάντσεον, Ραμίρες (77' Γουόρντ-Πρόουζ), Λαμπέρτ (74' Τζέι Ροδρίγες).

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Σέζνι, Σανιά, Βερμάελεν, Γκιμπς, Κοσιελνί, Αρτέτα, Καθόρλα (75' Ράμσεϊ), Γουίλσιρ, Γουόλκοτ, Ποντόλσκι (58' Ζιρού), Τσάμπερλεϊν (74' Ζερβίνιο).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα