Συμφώνησε με Μπα η Τσέλσι

Συμφώνησε με Μπα η Τσέλσι

Γιώργος Φραδελάκης
Συμφώνησε με Μπα η Τσέλσι

bet365

Με τα χρώματα της Τσέλσι θα αγωνίζεται όπως όλα δείχνουν ο Ντεμπά Μπα από τον προσεχή Γενάρη, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία το βράδυ της Κυριακής.

Ο Σενεγαλέζος άσος της Νιούκαστλ θα είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ευρώπης για την περίοδο του Ιανουαρίου. Όπως αναφέρει η «Daily Mail» ο ατζέντης του παίκτη συναντήθηκε με τους ανθρώπους των «μπλε» και επήλθε πλήρης συμφωνία σε όλα τα ζητήματα που έπεσαν στο τραπέζι.

Αρχικά οι ιθύνοντες των Λονδρέζων ξεκαθάρισαν ότι προορίζουν τον Μπα ως δεύτερη επιλογή για τη γραμμή κρούσης, πίσω από τον Φερνάντο Τόρες, κάτι που έγινε δεκτό από την πλευρά του παίκτη. Όσον αφορά τους οικονομικούς όρους του deal, η Τσέλσι θα καταβάλει αφενός τη ρήτρα ύψους περίπου 8,4 εκατ. ευρώ στη Νιούκαστλ με τον Σενεγαλέζο παράλληλα να διπλασιάζει τις αποδοχές του.

Συγκεκριμένα στους «ανθρακορύχους» λάμβανε βάσει ειδικής συμφωνίας 24.000 ευρώ την εβδομάδα και ακόμα τόσα ανάλογα με τις εμφανίσεις του λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε με τα γόνατά του, με το ποσό αυτό ωστόσο να πηγαίνει... επί δύο για το διάστημα που θα αγωνίζεται στους «μπλε».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα