Συνήθεια που έγινε λατρεία!

Συνήθεια που έγινε λατρεία!

Δήμος Μπουλούκος
Συνήθεια που έγινε λατρεία!

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την εκπληκτική χθεσινή νίκη επί της Νιούκαστλ έφτασε αισίως τις οκτώ ανατροπές στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Το gazzetta.gr σας θυμίζει πως κερδίζει παρότι ήταν πίσω στο σκορ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» όχι μόνο ισοφάριζαν κάθε γκολ της Νιούκαστλ μετά από λίγο, αλλά στο τέλος έκλεψαν με τον Ερνάντεζ και τη νίκη με 4-3!
Αυτή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η όγδοη ανατροπή στο σκορ για φέτος, αφήνοντας πλέον πίσω το δικό της ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ που είχε με έξι ανατροπές από τη σεζόν 1999/00.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κυνηγούν, πλέον, την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών μέσα σε μα χρονιά που είναι οι 10 ανατροπές της Νιούκαστλ το 2001/02.Φυσικά σε έναν ολόκληρο γύρο θα έχει την ευκαιρία να την ξεπεράσει! Ας θυμηθούμε τις φετινές ανατροπές, όταν ήταν πίσω στο σκορ και τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς!

25 Αυγούστου: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ 3-2

Ο Ντάμιεν Νταφ μόλις στο 3ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στη Φούλαμ. Ο Φαν Πέρσι στην πρώτη φορά που ξεκίνησε βασικός ισοφάρισε ενώ οι Καγκάβα και Ράφαελ βρήκαν δίχτυα, πριν απλώς μειώσει με αυτογκόλ ο Βίντιτς.

2 Σεπτεμβρίου: Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3

Ανατροπή με τη σφραγίδα του Φαν Πέρσι που τα έκανε όλα, ακόμα και πέναλτι έχασε! Ο Ολλανδός ισοφάρισε σε 1-1, μετά αστόχησε από τα 11 βήματα, αλλά ο τελευταίος λόγος του ανήκε. Στο 87ο λεπτό ισοφάρισε σε 2-2 και στις καθυστερήσεις καθάρισε πετυχαίνοντας το 3-2!

23 Σεπτεμβρίου: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

Ηταν η σειρά της Λίβερπουλ να μάθει τι σημαίνει... διαβολική ανατροπή. Ο Τζέραντ άνοιξε το σκορ, αλλά δεν ήξερε τι τον περίμενε. Ο Ράφαελ ισοφάρισε και ο Φαν Πέρσι από το σημείο του πέναλτι εννέα λεπτά πριν από το τέλος απλώς έδωσε τη νίκη!

20 Οκτωβρίου: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Στόουκ 4 - 2

Αυτή τη φορά άλλαξε ο αυτουργός, καθώς ο Γουέιν Ρούνεϊ πήρε το όπλο των ανατροπών! Μάλιστα, λες και ήθελε να κάνει πλάκα στην Στόουκ, άνοιξε το σκορ με... αυτογκόλ! Γρήγορα, όμως, ισοφάρισε και μετά τους Φαν Πέρσι και Γουέλμπεκ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

10 Νοεμβρίου: Αστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 - 3

Στο 50ο λεπτό το σκορ ήταν 2-0 κάνοντας τους οπαδούς της Αστον Βίλα να παραληρούν. Πριν προλάβουν, όμως, να καταλάβουν τι συμβαίνει, στο 63΄είχε γίνει το 2-2 και στο 87ο λεπτό ο Ερνάντεζ πέτυχε το γκολ της νίκης. Ηταν η πρώτη φορά φέτος που η Γιουνάιτεντ έκανε την ανατροπή βρισκόμενη πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά!

24 Νοεμβρίου: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΚΠΡ 3 - 1

Αυτός ο αγώνας ήταν από τις περιπτώσεις που οι «κόκκινοι διάβολοι» φάνηκαν να υποτιμούν τον αντίπαλο τους και στο 52ο λεπτό βρέθηκαν να χάνουν με 1-0, Μετά, όμως, ο Εβανς, ο Φλέτσερ και ο Ερνάντεζ απλώς αποκατάστησαν την τάξη.

1 Δεκεμβρίου: Ρέντινγκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-4

Πλέον η ομάδα του Φέργκιουσον κάνει τις ανατροπές και σε ένα ημίχρονο. Σε ένα εκπληκτικό πρώτο 45λεπτό και με απίστευτη εξέλιξη στο σκορ, ο Φαν Πέρσι πετύχαινε στο 34΄το γκολ της νίκης με 4-3 με τη Ρέντινγκ να είναι αυτή που άνοιξε το σκορ! Μάλιστα η Γιουνάιτεντ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ...

26 Δεκεμβρίου: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ 4-3

Πλέον η πρωτοπόρος στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει τελειοποιήσει τόσο τις... ανατροπές της που δείχνει λες και προσπαθεί σε κάθε ματς να το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Με τη Νιούκαστλ στη Boxing Day βρέθηκε τρεις φορές με την πλάτη στον τοίχο και όχι μόνο ισοφάρισε αλλά με τον Ερνάντεζ πήρε και τη νίκη!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα