«Φράνκ, δείξε τι αξίζεις!»

«Φράνκ, δείξε τι αξίζεις!»

Θάνος Σαρρής
«Φράνκ, δείξε τι αξίζεις!»

bet365

Το μέλλον του Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι είναι εξαιρετικά αμφίβολο, με τον υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας, Ράφα Μπενίτεθ, να του τονίζει ότι μπορεί να αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο ότι αξίζει να μείνει.

Ο Λάμπαρντ αποκτήθηκε από τη Γουέστ Χαμ τον Ιούλιο του 2001 και έχει φορέσει πάνω από 570 φορές τη φανέλα της Τσέλσι. Αποτελεί έναν από τους αγαπημένους του κόσμου, αλλά οι τραυματισμοί του τους τελευταίους μήνες, σε συνδυασμό με τις μεταγραφές παικτών τον έχουν κάνει να μην θεωρείται βασικός. Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις φόρεσε το περιβραχιόνιο των «Μπλε» και ο Μπενίτεθ τόνισε ότι ο 34χρονος μέσος είναι σημαντικός για τον σύλλογο και τον προέτρεψε να δείξει τι αξίζει στον αγωνιστικό χώρο.

«Ο καλύτερος τρόπος να κάνεις πράγματα είναι να αποδίδεις στο γήπεδο. Για έναν παίκτη είναι ακόμα πιο εύκολο από έναν προπονητή. Για τον προπονητή, εξαρτάται από άλλους. Αν είσαι ποδοσφαιριστής, μπορείς να βγεις και να δείξεις σε όλους ότι είσαι ο καλύτερος και θα είναι ευκολότερο. Όλοι μας είμαστε επαγγελματίες, κάνουμε το καλύτερο και μετά βλέπουμε τι γίνεται. Αλλά η απάντηση είναι να είσαι καλύτερος στο γήπεδο.
Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, έχει ποιότητα, εμπειρία και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει γκολ», τόνισε ο Μπενίτεθ ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το αν η αβεβαιότητα για το μέλλον του επηρεάζει τον ποδοσφαιριστή είπε: «Τον βλέπω να δουλεύει σκληρά στην προπόνηση και στα παιχνίδια. Οπότε δεν βλέπω διαφορά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα