«Η Τσέλσι μπορεί το Πρωτάθλημα»

«Η Τσέλσι μπορεί το Πρωτάθλημα»

Gazzetta team
«Η Τσέλσι μπορεί το Πρωτάθλημα»

bet365

Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν απογοητεύεται και υποστηρίζει ότι η Τσέλσι μπορεί να κατακτήσει το Πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ!

Οι «Μπλε» βρίσκονται στην Ιαπωνία και ετοιμάζονται για τον τελικό του Παγκοσμίου Συλλόγων με την Κορίνθιανς. Στην Αγγλία, η Τσέλσι έχει μείνει 10 βαθμούς πίσω από την πρώτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός θυμάται τη θητεία του στη Βαλένθια και αισιοδοξεί.

«Θεωρώ ότι ούτε η Γιουνάιτεντ αλλά ούτε και η Σίτι είναι ομάδες που δεν μπορείς να κοντράρεις και να νικήσεις. Μπορούμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα και αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην Κορίνθιανς προκειμένου να βελτιωθεί το ηθικό των παικτών. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση σίγουρα αυτό θα φανεί και στην συνέχεια. Αν κάνουμε κόντρα στην Άστον Βίλα ότι κάναμε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων θα αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση», είπε αρχικά ο Μπενίτεθ.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Την τελευταία μου χρονιά στην Βαλένθια ήμαστε πίσω 8 βαθμούς τον Φεβρουάριο. Ήμουν στα αποδυτήρια με κάποιους μεγάλους παίκτες της ομάδας τότε και τους είπα ότι μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Εκείνοι φυσικά με κοιτούσαν απορημένοι και ολοκληρώσαμε την χρονιά 8 βαθμούς μπροστά. Το ένιωθα. Από τον τρόπο που δουλεύαμε στις προπονήσεις».
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα