Στην έξοδο Λάμπαρντ και Κόουλ

Στην έξοδο Λάμπαρντ και Κόουλ

Θάνος Σαρρής
Στην έξοδο Λάμπαρντ και Κόουλ

bet365

Ο Ράφα Μπενίτεθ τόνισε ότι με τα τωρινά δεδομένα τα συμβόλαια των Φρανκ Λάμπαρντ και Άσλεϊ Κόουλ που λήγουν το καλοκαίρι δεν θα ανανεωθούν, προαναγγέλλοντας έτσι τη φυγή τους από το Στάμφορντ Μπριτζ.

Ο Ισπανός απάντησε καταφατικά σε ερώτηση για το αν αυτή είναι η τελευταία χρονιά των δύο παικτών, διευκρινίζοντας ωστόσο στη συνέχεια ότι ο ίδιος δεν επηρεάζει την απόφαση περί αποχώρησής τους, αφού θα είναι στην ομάδα μόνο για εφτά μήνες. «Αν ήταν να μείνω για δύο τρία χρόνια, ίσως τότε να επηρέαζα τις αποφάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Η ουσία είναι όμως ότι με κάθε επισημότητα αποκάλυψε ότι οι δύο παίκτες κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσουν παρελθόν το καλοκαίρι, όταν και λήγουν τα συμβόλαιά τους, εκτός αν υπάρξει ολική ανατροπή δεδομένων. Ο «Φράνκι», ο οποίος λατρεύεται από τους οπαδούς των «Μπλε» πήγε στην ομάδα το 2001 και από τότε έχει φορέσει τη φανέλα της περισσότερες από 570 φορές. Πιθανός προορισμός του, σύμφωνα με τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί, είναι είτε οι ΗΠΑ είτε η Κίνα.
Από την άλλη, ο Άσλεϊ Κόουλ αποκτήθηκε το 2006 από την συμπολίτισσα Άρσεναλ, εκνευρισμένος από το συμβόλαιο που του είχε προσφέρει τότε ο Βενγκέρ. Στην Τσέλσι καθιερώθηκε και σε ηλικία 31 ετών έχει ακόμα μπροστά του χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Το όνομά του έχει ακουστεί για την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και για την Τσέλσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα