H συγνώμη του Στέρλινγκ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Ραχίμ Στέρλινγκ απολογήθηκε στον Μπεν Ουάτσον της Γουίγκαν για τη σύγκρουση που είχαν, από την οποία ο παίκτης των Λάτικς έσπασε το πόδι του.
Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Άνφιλντ, οι δύο παίκτες διεκδίκησαν την μπάλα με αποτέλεσμα να συγκρουστούν και ο Ουάτσον να αποχωρήσει με κάταγμα. «Δεν κατάλαβα ότι ήταν τόσο σοβαρό, προσεύχομαι για για μια γρήγορη ανάρρωση, φίλε θα προσεύχομαι για σένα κάθε μέρα# συγνώμη», έγραψε ο Στέρλινγκ στο twitter του.
Είναι πολύ πιθανόν, πάντως, ο παίκτης της Γουίγκαν να χρειαστεί εγχείρηση. Το ιατρικό τιμ των Λάτικς έπεσε πάνω του αλλά δεν μπορούσε να πατήσει καθόλου το πόδι του. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, μιλώντας για το περιστατικό μετά το τέλος του ματς δεν επέρριψε ευθύνες στον ποδοσφαιριστή των Ρεντς και έκανε λόγο για ατύχημα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.