Βασίλισσα των ανατροπών!

Βασίλισσα των ανατροπών!

bet365

Εχουμε... γεράσει βλέποντας την Γιουνάιτεντ να κάνει απίστευτες ανατροπές, όμως με αυτή κόντρα στην Αστον Βίλα είναι και επίσημα η Νο1 στην ιστορία της Premier League.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι το Σάββατο (10/11) βρέθηκαν να χάνουν 2-0 στις αρχές του δευτέρους μέρους εκτός έδρας από την Αστον Βίλα, όμως είχαν τον τρόπο να ανατρέψουν την κατάσταση και με πρωταγωνιστή τον Χαβιέρ Ερνάντες να πάρουν εξαιρετικά σημαντική νίκη στο «Βίλα Παρκ».

Αυτή ήταν η 7η ανατροπή που έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνα που είχε βρεθεί να χάνει με 2-0, επίδοση που την έφερε μόνη πρώτη στη λίστα επί εποχής Premier League, αφού 6 έχουν Αρσεναλ και Τότεναμ.

Ασφάλιση αυτοκινήτου σε 5' και web offer έκπτωση 5%. Anytime Online

Πέρα από τις περισσότερες ανατροπές από 2-0, η ομάδα του Αλεξ Φέργκιουσον έχει ήδη στο σακούλι της 15 βαθμούς από αγώνες στους οποίους βρέθηκε να χάνει, ισοφαρίζοντας τη δική της συγκομιδή ολόκληρης της περσινής σεζόν. Με τους ρυθμούς που πηγαίνουν, οι 19 φορές πρωταθλητές Αγγλίας είναι πιθανό να κυνηγήσουν το ρεκόρ όλων των εποχών, που είναι οι 34 πόντοι της Νιούκασλ τη σεζόν 2001-02. Ακολουθεί η λίστα με τις ανατροπές από 2-0 στην εποχή της Premier League.

7 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
6 Αρσεναλ
6 Τότεναμ
5 Λίβερπουλ
4 Νιούκασλ
4 Αστον Βίλα
4 Μάντσεστερ Σίτι


Follow me: Giorgio_Oddo

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα