«Ίσως πήραμε κι εμείς ένα σφύριγμα»

Γιώργος Βροντάκης
«Ίσως πήραμε κι εμείς ένα σφύριγμα»

bet365

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έριξε το φταίξιμο στον Φερνάντο Τόρες για την αποβολή του καθώς παρότι παραδέχτηκε ότι ο Εβανς τον βρήκε, τόνισε πως ο Ισπανός έπρεπε να μην πέσει.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρεί πως το ματς με την Τσέλσι κρίθηκε στην αποβολή του Ιβάνοβιτς: «Αρχίσαμε το παιχνίδι εξαιρετικά. Στα τελευταία 10 λεπτά πριν το ημίχρονο αποσυντονιστήκαμε όμως νομίζω ότι η αποβολή του δεξιού μπακ ήταν η απόφαση που άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι. Μπορούσαμε να είχαμε πάρει την νίκη σε εκείνο το σημείο. Βάλαμε στον αγώνα τον Τσιτσαρίτο που πέτυχε το νικητήριο τέρμα. Στην συνέχεια νομίζω ότι το μομέντουμ ήταν μαζί μας», είπε ο Φέργκιουσον.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός παραδέχτηκε ότι ο Εβανς ακούμπησε τον Τόρες, αλλά δεν καταλαβαίνει γιατί έπεσε ο Ισπανός φορ των Λονδρέζων: «Νομίζω ότι ο Τζόνι πρέπει να ακούμπησε λίγο τον Τόρες όμως θα μπορούσε να συνεχίσει το τρέξιμο και να σκοράρει. Παρόλα αυτά προτίμησε να πέσει, κάτι που δεν καταλαβαίνω. Και είχε ήδη μία κίτρινη οπότε ήταν δικό του φταίξιμο», ήταν τα λεγόμενα του Σερ Αλεξ, ο οποίος πρόσθεσε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αδικημένη τα τελευταία χρόνια: «Τα τελευταία χρόνια πάντα είχαμε αρκετές λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή και ήταν όλες εις βάρος μας όταν αγωνιζόμασταν στο Λονδίνο. Τώρα, ίσως πήραμε κι εμείς ένα σφύριγμα, καθώς νομίζω ότι το γκολ του Τσιτσαρίτο είναι οφσάιντ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα