Χάνει το περιβραχιόνιο ο Τέρι

Χάνει το περιβραχιόνιο ο Τέρι

Gazzetta team
Χάνει το περιβραχιόνιο ο Τέρι

bet365

Οπως όλα δείχνουν, η Τσέλσι θα τιμωρήσει τον Τζον Τέρι με αφαίρεση της αρχηγίας, έπειτα από την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που του επέβαλε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την ρατσιστική επίθεση στον Αντον Φέρντιναντ.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε ότι θα επιβάλλει και αυτή ποινή στον παίκτη της, χωρίς όμως να γνωστοποιήσει ποια θα είναι αυτή. «Σφίγγα» ήταν και ο προπονητής της Ρομπέρτο Ντι Ματέο, στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

«Δεν συζητάμε δημοσίως τα θέματα πειθαρχίας σχετικά με τους παίκτες μας και παραμένουν εμπιστευτικά. Πρέπει να περιμένετε και να δείτε. Είναι εσωτερικά θέμα οι ποινές στους παίκτες μας και δεν τις συζητάμε. »

Ο Ντι Ματέο μίλησε και για τον χαρακτήρα του Τέρι. «Ολα αυτά τα χρόνια έδειξε την ποιότητα του. Εχει αντιληφθεί ότι εκείνη την ημέρα έμεινε μακριά από τα δεδομένα της ομάδας και τα δικά του. Γι' αυτό τιμωρήθηκε με ποινή και πρόστιμο αλλά και από την ομάδα. Ολοι κάνουμε λάθη στην ζωή μας. Εκτιμούμε ότι δεν έκανε έφεση και απολογήθηκε δημόσια για τα λόγια που χρησιμοποίησε. Ξέρει ότι δεν ήταν σωστό...»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα