Η...αρνητική επιρροή του Μπαλοτέλι

Η...αρνητική επιρροή του Μπαλοτέλι

Θάνος Σαρρής
Η...αρνητική επιρροή του Μπαλοτέλι

bet365

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μάντσεστερ Σίτι, Μπράιαν Μάργουντ, παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν αποτελεί και το καλύτερο πρότυπο μέσα στο σύλλογο, λόγω του χαρακτήρα του και των συμπεριφορών του.

Μπορεί να έχει αποδείξει αρκετές φορές εντός αγωνιστικού χώρου ότι έχει την κλάση για να σταθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο, ωστόσο εξίσου πολλές φορές τα έχει κάνει... μαντάρα. Τα καμώματα του τρελό-Μάριο έχουν τρελάνει τoυς ανθρώπους της ομάδας και παρότι παρουσιάζει βελτίωση, συνεχίζει να προβληματίζει.
Ο Μάρουντ ρωτήθηκε για το τι πρότυπο αντιπροσωπεύει ο Μάριο Μπαλοτέλι και απάντησε: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό το να αποτελείς καλό παράδειγμα. Νομίζω -και όλοι ξέρουμε για ποιον γίνεται η κουβέντα- ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο σύστημα που δεν δείχνουν τις σωστές αξίες και τη σωστή συμπεριφορά. Γενικά, έχουμε φανταστικούς παίκτες εδώ. Κοιτάζω τον Σαμπαλέτα, τον Κομπανί, τον Χαρτ, τον Μπάρι και τον Λέσκοτ. Νομίζω ότι έχουμε πολλούς παίκτες που συμπεριφέρονται με τον σωστό τρόπο. Απλά πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι αυτοί είναι τα πρότυπα».
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα