Εργένης ο Σισέ!

Εργένης ο Σισέ!

Gazzetta team
Εργένης ο Σισέ!

bet365

Μετά από επτά χρόνια έγγαμου βίου, ο Τζιμπρίλ Σισέ χώρισε με την αγαπημένη του Τζουντ, κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα ο εκπρόσωπός του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Ο πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού και νυν της ΚΠΡ, αποφάσισε πριν από μερικούς μήνες να χωρίσει, την είδηση ωστόσο έκανε γνωστή ο εκπρόσωπός του στην διαδικτυακή έκδοση της Daily Mail.

Ο λατρεμένος Τζιμπρίλ των οπαδών του «τριφυλλιού», γνωρίστηκε με την Τζουντ πριν από επτά χρόνια σε ένα night club στο Λίβερπουλ και παντρεύτηκαν στο Κάστρο του Bodelwyddan στην Ουαλία, σε μία δεξίωση που κόστισε 100.000 λίρες. Τον Αύγουστο ο Σισέ εμφανίστηκε να γιορτάζει τα γενέθλιά του μόνος του, με την Τζουντ να κάνει επίσης σόλο διακοπές στο Λος Άντζελες, αφήνοντας την φροντίδα των τριών αγοριών τους στον Τζιμπρίλ, όπως και την κόρη που έχει από προηγούμενη σχέση της.

Το ζευγάρι είναι γνωστό ότι δεν τα πηγαίνει καλά εδώ και αρκετό διάστημα, με την Τζουντ να γράφει στο προσωπικό της λογαριασμό στο twitter τους τελευταίους δύο μήνες, ότι περνούσε κρίση η σχέση τους. Μάλιστα ο ο Σισέ της είχε απαντήσει σε κάποια εξ αυτών, σε αυστηρό τόνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου και συγκεκριμένα της Daily Mail, ενώ αναφορά υπάρχει και στο blog «Majenco point of view» της Σαμάνθας Αποστολοπούλου -οικογενειακής φίλης του ζεύγους- Σισέ και Τζουντ έχουν αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα