Η... άστοχη Λίβερπουλ

Η... άστοχη Λίβερπουλ

Η... άστοχη Λίβερπουλ

bet365

Οι νίκες δεν έρχονται, οι ευκαιρίες χάνονται με το «τσουβάλι» και η Λίβερπουλ αποδεικνύεται η πιο... άστοχη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς μόλις το 32% των σουτ είναι εντός εστίας.

Κανένας δεν έχει παράπονο από το ποδόσφαιρο που παίζει η Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν σε σχέση με το θέαμα που παρουσίαζαν πέρυσι οι παίκτες του Νταλγκλίς. Κι όμως, τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Πολλοί θεωρούν ότι είναι έλλειψη εμπειρίας, καθώς ο Ρότζερς δεν έχει κανένα πρόβλημα να εμπιστευτεί τα νιάτα και δείχνει ότι έχει τα φόντα να φτιάξει ομάδα για τα επόμενα χρόνια, όμως τα στατιστικά σπάνια κάνουν λάθος και υποδεικνύουν ότι δεν είναι μόνο το νεαρό της ηλικίας αλλά και η αστοχία...

Η Λίβερπουλ αποδεικνύεται η πιο... άστοχη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τις πρώτες 7 αγωνιστικές και το παιχνίδι με τη Στόουκ (0-0) ήταν η επιτομή των χαμένων ευκαιριών, με τους κόκκινους να έχουν τρία δοκάρια και να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Το κακό για τον Ρότζερς και τους παίκτες του είναι ότι η πλειοψηφία των σουτ που κάνουν τόσο εντός όσο και εκτός έδρας είναι μέσα από την περιοχή, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν εξηγεί αυτή τη συμπεριφορά... Με 32% σουτ εντός εστίας (τα δοκάρια θεωρούνται εκτός) η Λίβερπουλ θα πρέπει να βελτιώσει άμεσα την τελική της προσπάθεια αν δε θέλει να χάσει τη χρονιά από νωρίς.

*Στο πρώτο γράφημα τα σουτ της Λίβερπουλ εντός έδρας και στο δεύτερο εκτός

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα