Ρούνεϊ... η επιστροφή
Μπορεί να κινδύνεψε μέχρι και η ίδια του η ζωή με τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Φούλαμ (το είχε παραδεχτεί και ο ίδιος ο παίκτης), ωστόσο ο Άγγλος στράικερ επέστρεψε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνηση σε χρόνο... ρεκόρ.
Μάλιστα σύμφωνα με τους Βρετανούς ο Ρούνεϊ προπονείται κανονικά το τελευταίο πενθήμερο χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, γεγονός που τον καθιστά αυτόματα και ετοιμοπόλεμο για το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.