Στη Φούλαμ ο Καραγκούνης

Στη Φούλαμ ο Καραγκούνης

Γιάννης Σερέτης
Στη Φούλαμ ο Καραγκούνης

bet365

O Γιώργος Καραγκούνης βρίσκεται στο Λονδίνο για λογαριασμό της Φούλαμ και πιθανότατα σήμερα θα υπογράψει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα.

Ο Κάρα είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον ΟΦΗ να του είχε κάνει κρούση. Ομως, ο Γιώργος Καραγκούνης αφήνει το εγχώριο πρωτάθλημα για να αγωνιστεί ξανά στο εξωτερικό, αφού ο Ελληνας μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ.

O 35χρονος άσος βρίσκεται από την Πέμπτη στο Λονδίνο και αφού συζήτησε με την αγγλική ομάδα, πέρασε και τον πρώτο κύκλο εξετάσεων. Ο Γιώργος Καραγκούνης θα περάσει και σήμερα από εξετάσεις και αν βγουν «καθαρές» τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Φούλαμ και αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα.

Οι μεγάλες ποδοσφαιρικές αξίες δεν χάνονται και ακόμα και αν ο Κάρα έχει φτάσει τα 35 έτη, είναι αναγνωρίσιμος σε όλο τον κόσμο. Ετσι, ο πρώην, πλέον, αρχηγός του Παναθηναϊκού μετά το πρωτάθλημα της Ιταλίας με την Ιντερ, της Πορτογαλίας με την Μπενφίκα, θα δοκιμάσει την τύχη του και στο αγγλικό με τη φανέλα της Φούλαμ.

Ο Καραγκούνης θα δείξει το πλούσιο ταλέντο του και στην Πρέμιερ Λιγκ και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει θέση βασικού για να επιστρέψει και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για να το βοηθήσει να κερδίσει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014.

Η αξία, η εμπειρία και η ποιότητα του Κάρα είναι αδιαμφισβήτητη και ο Μάρτιν Γιολ τα γνωρίζει όλα αυτά με αποτέλεσμα μετά τις αποχωρήσεις των Μούσα Ντεμπελέ, Κλιντ Ντέμπσι και Ντάνι Μέρφι να προσθέσει στο δυναμικό της Φούλαμ τον Καραγκούνη για να τον βοηθήσει στα χαφ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα