Με... φ(ρ)ούρια ο Μίτσου! (vids)

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Με... φ(ρ)ούρια ο Μίτσου! (vids)

bet365

Ο Μίτσου αποδεικνύει γιατί είναι από τις καλύτερες μεταγραφές στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει ήδη σκοράρει 4 γκολ στα 3 πρώτα παιχνίδια του και είναι μόλις ο 4ος που τα καταφέρνει.

Στη Θέλτα έκανε πράγματα και θαύματα, όμως δεν σκόραρε συχνά. Κάποτε, έφτασε μία ανάσα από την ΑΕΚ, όμως το deal χάλασε και κερδισμένη βγήκε η Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι Μαδριλένοι γνώριζαν από πρώτο χέρι τι μπορεί να κάνει ο Μίτσου, καθώς τον έβρισκαν κάθε χρόνο απέναντί τους στην Σεγούντα Ντιβισιόν και όταν επέστρεψαν στην Πριμέρα δεν το πολυσκέφτηκαν.

Ο Ισπανός ήταν ελεύθερος και αποκτήθηκε. Ξαφνικά, ο Μίτσου ξεκίνησε να σκοράρει κατά βούληση! Η Ράγιο έμεινε άνετα στην πρώτη κατηγορία, με τον 26χρονο μέσο να πετυχαίνει 15 γκολ σε 37 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και να φτάνει μία ανάσα από την κλήση του στην Εθνική! Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε τον είχε στη λίστα του, όμως τελικά έμεινε εκτός, καθώς οι λύσεις που έχουν οι Ίβηρες είναι εκ των πραγμάτων πάρα πολλές...

Το καλοκαίρι που τελείωσε, το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, όμως η Σουόνσι ήταν εκείνη που με το... ζεστό χρήμα από την πώληση του Άλεν στη Λίβερπουλ κατάφερε να τον κάνει δικό της. Ο Μίκαελ Λάουντρουπ δε χρειάστηκε να ρωτήσει και πολλούς στην Ισπανία για την αξία του Μίτσου και μάλιστα οι Ουαλοί τον πήρα... κοψοχρονιά, καθώς πλήρωσαν μόλις 4 εκατ. ευρώ! Ο Ισπανός αμέσως απέδειξε ότι είναι επένδυση που βγάζει άμεσα τα λεφτά της και μετά από τις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ έχει ήδη 4 γκολ.

Στην πρεμιέρα με την ΚΠΡ σκόραρε δύο φορές στη νίκη των «κύκνων» 5-0, στη 2η αγωνιστική πέτυχε ένα γκολ στη νίκη επί της Γουέστ Χαμ με 3-0, ενώ σκόραρε και στο 2-2 με τη Σάντερλαντ για την 3η αγωνιστική! Αν νομίζετε ότι αυτό είναι εύκολο ή κάτι που έχουν κάνει πολλοί παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ (να σκοράρουν και στα 3 πρώτα παιχνίδια τους) κάνετε λάθος, καθώς ο Μίτσου είναι μόλις ο 4ος (από το 1993 και μετά βέβαια)! Νωρίτερα από τον Ισπανό ήταν οι Πάβελ Πογκρέμπνιακ (με Φούλαμ τη σεζόν 2010-11), Αντριάν Μούτου (με Τσέλσι τη σεζόν 2003-04) και Μάικλ Ρίκετς (με Μπόλτον τη σεζόν 2001-02).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα