Ο Φαν Πέρσι χτυπάει τρεις φορές! (vids)

Θάνος Σαρρής
Ο Φαν Πέρσι χτυπάει τρεις φορές! (vids)

bet365

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι πέτυχε το τέταρτο χατ-τρικ του στην Πρέμιερ Λιγκ και το gazzetta.gr θυμάται τα προηγούμενά του με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Το ξεκίνημα του Ολλανδού επιθετικού με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαντάζει ονειρικό. Αποτέλεσε ίσως την πιο πολυσυζητημένη μεταγραφή στο Νησί την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και δείχνει ότι ο ντόρος που προκάλεσε ήταν δικαιολογημένος. Στο δεύτερο μόλις ματς του ως βασικός στην 11άδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έβγαλε το όπλο του και χτύπησε τρεις φορές, οδηγώντας τους «Κόκκινους Διάβολους» στη νίκη επί της Σάουθαμπτον με ανατροπή.

Η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρεται σε απόδοση 2.90 στην bwin

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Φαν Πέρσι σκοράρει χατ-τρικ. Το είχε κάνει τρεις φορές με τη φανέλα της Άρσεναλ και αν συνεχίσει έτσι, είναι βέβαιο ότι θα το καταφέρει ξανά, αφού ξεκίνησε να σκοράρει... επί τρία τον Ιανουάριο του 2011 απέναντι στη Γουίγκαν και από τότε μέχρι σήμερα κατάφερε να το επαναλάβει τέσσερις φορές. Ακόμα, πάντως, έχει δουλειά για να πλησιάσει τους πρώτους στη σχετική λίστα!

Αρχή με Γουίγκαν
Το ότι ο Φαν Πέρσι έκανε ένα εκπληκτικό 2011 δεν είναι μυστικό. Ξεκίνησε λοιπόν τις «τριάρες» του στην Πρέμιερ Λιγκ με αντίπαλο την Γουίγκαν τον Ιανουάριο του 2011, απέναντι στην Γουίγκαν. Απέναντί του ήταν ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος τερματοφύλακας Αλί Αλ Χάμπσι, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει κάτι, παρότι συνολικά έκανε πολύ καλές αποκρούσεις στο ματς. Η νίκη αυτή βοηθούσε την Άρσεναλ να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση, κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πάνω από τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Χτύπημα» στο Στάμφορντ Μπριτζ
Η συνέχεια έγινε στο πρωτάθλημα της προηγούμενης χρονιάς, με αντίπαλο την Τσέλσι. Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ματς της χρονιάς οι «Κανονιέρηδες» έφυγαν νικητές με 5-3 από το Στάμφορντ Μπριτζ. Με τις επιθέσεις να ζωγραφίζουν και τις άμυνες να... πελαγοδρομούν, οι δύο ομάδες προσέφεραν τρομερό θέαμα και ο Φαν Πέρσι με το δεύτερο χατ-τρικ του οδήγησε την ομάδα του στην εντυπωσιακή νίκη. Με τα τρία τέρματά του στο ντέρμπι του Λονδίνου, έπαιρνε κεφάλι στη λίστα με τους σκόρερ, φτάνοντας τα 10.


Τελευταίο με την Άρσεναλ
Η κοιλιά της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ την προηγούμενη χρονιά είχε προκαλέσει αρκετή γρίνια και το ξέσπασμα ήρθε με αντίπαλο την Μπλάκμπερν. Η Άρσεναλ φιλοδώρησε με επτά τέρματα τα «Ρόδα», με τον Φαν Πέρσι να κλέβει την παράσταση, σκοράροντας τρία γκολ. Από κοντά και ο Όξλεϊντ Τσάμπερλαϊν που είχε βρει δίχτυα δύο φορές. Ο Ολλανδός είχε δείξει από νωρίς τις προθέσεις του, σκοράροντας μόλις στο δεύτερο λεπτό!


Έχει... μέλλον!
Το χατ τρικ με αντίπαλο τους «Άγιους», αυτή τη φορά ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν το τέταρτο για τον Ολλανδό, που πάντως έχει ακόμα... μέλλον για να φτάσει τους πρώτους. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Άλαν Σίρερ με 11 χατ τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ και ακολουθεί ο Ρόμπι Φάουλερ, με εννιά. Τιερί Ανρί και Μάικλ Όουεν έχουν από οκτώ, ο Γουέιν Ρούνεϊ έξι και οι Μπερμπάτοφ, Άντι Κόουλ, Ρουουντ Φαν Νίστελροϊ και Ίαν Ράιτ πέντε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα