Συμφωνία για Φαλκάο η Τσέλσι!

Συμφωνία για Φαλκάο η Τσέλσι!

Γιώργος Φραδελάκης
Συμφωνία για Φαλκάο η Τσέλσι!

bet365

Το πιο «hot» ονόμα των τελευταίων ημερών πρόκειται να φέρει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι, αφού οι Άγγλοι αναφέρουν ότι έχει επέλθει συμφωνία για τον Φαλκάο έναντι 60 εκ. ευρώ με την Ατλέτικο.

Μπορεί το βράδυ της Παρασκευής να την υποχρεωσε σε έναν πραγματικό εφιάλτη, κάνοντας χατ-τρικ στον τελικό του Σούπερ Καπ, αυτό ωστόσο κάθε άλλο παρά εμποδίζει την Τσέλσι να «ξηλωθεί» για χάρη του. Σύμφωνα με την «Daily Mail» η οποία επικαλείται πηγές από την Λατινική Αμερική, οι Λονδρέζοι έχουν υπογράψει προσύμφωνο με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την αγορά του Κολομβιανού στράικερ, έναντι 60 εκ. ευρώ!

Με έξι γκολ μέσα σε ένα πενθήμερο (είχε προηγηθεί το χατ- τρικ κόντρα στην Μπιλμπάο), ο άσος της ισπανικής ομάδας δεν θα μπορούσε να μην «αναγκάσει» εκ νέου τους πρωταθλητές Ευρώπης να ασχοληθούν σοβαρά μαζί του, την στιγμή που όπως αναφέρει το δημοσίευμα η μετακίνησή του θα γίνει από τον ερχόμενο Γενάρη.

Αυτό, γιατί η Ατλέτικο αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και έχει άμεση ανάγκη από ρευστό, την στιγμή που σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του deal παίζει και ο μάνατζερ του παίκτη, Ζορζ Μέντες, αφού φέρεται να λειτουργεί ως ο υπεύθυνος των μεταγραφών στους «μπλε».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα