Ο προβληματισμός του Μαντσίνι

Ο προβληματισμός του Μαντσίνι

Γιώργος Βροντάκης
Ο προβληματισμός του Μαντσίνι
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε με νίκη την κούρσα της Πρέμιερ Λιγκ, όμως, ο προπονητής της Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι προβληματισμένος για τις χαμένες ευκαιρίες.

Ο Ιταλός τεχνικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας κράτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στη ΚΠΡ: «Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά αυτό που με προβληματίζει και στέκομαι εγώ, είναι ότι όταν δημιουργούμε μια καλή ευκαιρία για γκολ, δεν καταφέρνουμε να την εκμεταλλευτούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, αλλά στο φινάλε, κρατάμε τους τρεις βαθμούς που μας βοηθούν για τη συνέχεια», είπε ο Μαντσίνι.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.