Στο top-20 των μεταγραφών ο Μιραλάς!

Στο top-20 των μεταγραφών ο Μιραλάς!

Δημήτρης Τομαράς
Στο top-20 των μεταγραφών ο Μιραλάς!

bet365

Αγγλικό site κατέταξε την μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον στον Ολυμπιακό στις 20 καλύτερες του καλοκαιριού για την Πρέμιερ Λιγκ!

Το bleacherreport.com έβαλε την μεταπήδηση του Μιραλάς στην Έβερτον στην 11η θέση των 20 καλύτερων προσθηκών της φετινής πρώτη τη τάξει κατηγορίας της Αγγλίας. Στο άρθρο σημειώνεται ότι παρότι η μεταγραφή αυτή δεν έχει εκτιμηθεί σωστά από πολλούς οι Γέλαβιτς και Φελαϊνί έχουν κάθε λόγο να χαίρονται γιατί εντάχθηκε στο ρόστερ ένας ακόμα επιθετικός-σταρ.

Το κείμενο επισημαίνει ότι ο Βέλγος έχει ορισμένα απίστευτα αγωνιστικά χάιλαιτ στο ενεργητικό του, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι θα μπορέσει να τα... επαναλάβει και στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ. Αναφέρει επίσης πως θα δώσει μεγάλες βοήθειες στην επιθετική γραμμή της ομάδας της Έβερτον τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα