Τρελή πρεμιέρα για Φούλαμ, Σουόνσι! (vids)

Gazzetta team
Τρελή πρεμιέρα για Φούλαμ, Σουόνσι! (vids)

bet365

Καλύτερο ξεκίνημα στην Premier League δεν θα μπορούσαν ούτε να διανοηθούν Φούλαμ και Σουόνσι, που σκόρπισαν με το ίδιο σκορ (5-0) Νόριτς και ΚΠΡ (εκτός) αντίστοιχα.

Με το... αριστερό, αλλά με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την καριέρα του στην Premier League ο Μίτσου, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την Σουόνσι στην έδρα της ΚΠΡ μόλις στο 8' και έγινε ο πρώτος Ισπανός που πετυχαίνει το πρώτο γκολ της αγγλικής λίγκας. Ο πρώην άσος της Ράγιο Βαγιεκάνο έκανε και το 0-2 στο 53' με μαγικό αριστερό τεχνικό σουτ, ενώ τον δείκτη του σκορ στο 0-4 ανέβασε με δύο εύκολα τελειώματα (63', 71') από την περιοχή ο Νέιθαν Ντάιερ μετά από ανυπαρξία της άμυνας των γηπεδούχων. Το τελικό 0-5 έγραψε ο Σινκλέρ στο 81'.

Πεντάρα και η Φούλαμ
Δυνατά μπήκε και η Φούλαμ στο πρωτάθλημα και έκανε πλάκα κόντρα στην Νόριτς στο «Κρέιβεν Κότατζ». Στο 26' ο Νταφ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με τρομερό κοντρόλ και πλασέ άνοιξε το σκορ για να ακολουθήσουν δύο γκολ από τον «νέο» Μλάντεν Πέτριτς, πρώτα με κεφαλιά (41') και μετά με σουτ έξω από την περιοχή που κόντραρε (54') για το 3-0. Στο 66' η Φούλαμ έκρυψε το τόπι και ο Κακάνικλιτς (μετά από ασίστ του Πέτριτς) το εμφάνισε στα δίχτυα του Ρούντι, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 87' από τη βούλα του πέναλτι ο Στιβ Σίντγουελ.

Μοιρασιά στο 90'
Χωρίς νικητή έληξε το Ρέντινγκ-Στόουκ, με τους γηπεδούχους να σώνουν το βαθμό ακριβώς στο 90' και χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λε Φοντρέ (στην φάση αποβλήθηκε ο Γουάιτχεντ). Ο Λε Φοντέ έκανε το 1-1, με τη Στόουκ να κρατάει το ματς στα χέρια της εξαιτίας ενός λάθους του τερματοφύλακα της Ρέντινγκ, Φεντερίτσι, ο οποίος είχε χάσει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και είχε χαρίσει το 0-1 στον Κάιτλι.

Γλυκιά επιστροφή
Ας είναι καλά ο Κέβιν Νόλαν και η πελατειακή σχέση του με την Αστον Βίλα. Ηια τον μέσο της Γουέστ Χαμ ήταν το πέμπτο γκολ κόντρα στους Χωριάτες σε όλη την καριέρα του. Αυτό χάρισε και τη νίκη (1-0) στα Σφυριά που αν και δεν ήταν καλύτερα, κατάφεραν να γλεντήσουν στην επιστροφή τους στα σαλόνια.

Τα αποτελέσματα

Φούλαμ-Νόριτς 5-0
(26' Νταφ, 41', 54' Πετριτς, 66' Κακάνικλιτς, 87' Σίντγουελ)

ΚΠΡ-Σουόνσι 0-5
(8', 53' Μίτσου, 63', 71' Νέιθαν Ντάιερ, 81' Σινκλέρ)

Ρέντινγκ-Στόουκ 1-1
(90' Λε Φοντρέ - 34' Κάιτλι)

Γουέστ Χαμ-Αστον Βίλα 1-0
(40' Νόλαν)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα