Πήρε Σαχά η Σάντερλαντ

Πήρε Σαχά η Σάντερλαντ

bet365

Παίκτης της ομάδας του Μάρτιν Ο' Νιλ είναι επίσημα ο 34χρονος Γάλλος επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τότεναμ και έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο για έναν χρόνο.

Ο πρώην άσος των Φούλαμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Εβερτον είναι πλέον στη διάθεση του προπονητή του για τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Αρσεναλ. «Ο Λουίς είναι ένας επιθετικός του οποίου οι ικανότητες έχουν αποδειχθεί στο υψηλότερο επίπεδο και του δίνουν μεγάλη εμπειρία. Είμαι σίγουρος ότι είναι εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ μας και σε μία θέση στην οποία χρειαζόμασταν ενίσχυση. Είμαι ενθουσιασμένος που ολοκληρώσαμε το deal ενόψει της νέας σεζόν» είπε ο Ο' Νιλ.

Ο Σαχά αφίχθη στην Αγγλία το 1999 όταν είχε αποκτηθεί από την Νιούκαστλ δανεικός από την Μετς, στην οποία τελικά επέστρεψε. Γύρισε στο Νησί με κανονική μεταγραφή έναν χρόνο μετά για λογαριασμό της Φούλαμ και έκανε μεγάλη «ζημιά» στο «Κρέιβεν Κότατζ» σκοράροντας 64 φορές σε 144 ματς.

Αυτό ανάγκασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πληρώσει πάνω από 16 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της τον Ιανουάριο του 2004. Με τους Κόκκινους Διαβόλους πέτυχε 42 γκολ σε 142 αγώνες, πριν μετακομίσει την Εβερτον τον Σεπτέμβριο του 2008.

Στο «Γκούντισον Παρκ» έμεινε για 3,5 χρόνια και σε 115 παιχνίδια έβαλε 35 τεμάχια. Η συνέχεια για τον Σαχά είχε Τότεναμ, στην οποία αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν και σε μία ντουζίνα ματς σημείωσε 3 τέρματα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα