Το Λίβερπουλ στα... όπλα

Το Λίβερπουλ στα... όπλα

Γιώργος Φραδελάκης
Το Λίβερπουλ στα... όπλα

bet365

Σε μία κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις φέρεται έτοιμη να προβεί η Έβερτον, που θέλει τον Άνταμ της Λίερπουλ, ο οποίος μάλιστα έχει μάνατζερ τον αδερφό του Μόγιες!

Συμπληρώνονται 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ποδοσφαιριστής πήρε τον... δύσκολο δρόμο από την μία ομάδα του Μερσεϊσάιντ στην άλλη, όταν το 1992 το είχε κάνει ο Γκάρι Άμπλετ.

Αυτό ωστόσο είναι πιθανό να συμβεί ξανά αυτό το καλοκαίρι, αφού σύμφωνα με τους Βρετανούς τα «ζαχαρωτά» έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Τσάρλι Άνταμ της συμπολίτισσας Λίβερπουλ. Ο παίκτης βέβαια δεν μετράει περισσότερο από ένα χρόνο στους «κόκκινους», αφού μόλις πέρυσι είχε μεταγραφεί έναντι 11 εκ. ευρώ από την Μπλάκπουλ.

Το γεγονός ωστόσο ότι από τα μέχρι στιγμής φιλικά της ομάδας του φαίνεται να μην βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μπρένατν Ρότζερς, τον έχει δυσαρεστήσει ιδιαίτερα, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που να του δημιουργούνται μέχρι και τάσεις... φυγής.

Αυτό ωστόσο που έχει ξεχωριστή σημασία και ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο σε μία ενδεχόμενη μεταγραφή, είναι ότι μάνατζερ του Σκωτσέζου μέσου είναι ο αδρφός του τεχνικού της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγιες, Κένι!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα